עבור לתוכן

AC 6 rev2 על 6600GT - בעיה עם 2 הזכרונות בחזית הכרטיס

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי כרטיס XFX 6600GT PCIe

אני מעוניין לקרר אותו ככ להאפשר למטרות OC. - כרגע על ארבעת הזכרונות של הכרטיס מוצבים סינקים של ZALMAN.

ואני עובד עם קירור סטוק.

הבעיה היא כזו אני מעוניין לקנות את הARCTIC COOLING סיילנסר NV 6 אבל לפי מה שהבנתי עשויה להיות בעיה עם שני הסינקים בחזית,

לכומר אני לא יוכל להתקין את הקירור אם לא אסיר את הסינקים האלו, השאלה שלי האם הסינקים של זלמן כן יוכלו להכנס שמה ביחד עם הסיילנסר ?

האם הם יחסמו זרימת אוויר ?

בנוסף אשמח לדעת במידה ואני מסיר אותם, רק המגע עם האוויר שהזכרונות חשופים יקרר אותם ? כלומר יקרר אותם במידה רבה שתהיה כשירה ל OC תקין ?

בכל מקרה למי שיש את הקירור הזה שמח לקבל חוות דעת עליו

למה הקירור סטוק של XFX זה זבל..

lipGrzzaOUlQ.jpg

כפי שאתם רואים בתמונה הזכרונות העליונים לא יהיה איתם בעיה עם הסינקים אבל הזכרונות בחזית הכרטיס (איפה שהמאורר)

נמצאים מתחתיו...

אשמח לשמוע פתרונות כאלו או אחרים לגבי קירור הזכרונות...

עריכה: עכשיו אני בודק בגוגל ואני רואה תמונה, שההיטסיק מכסה את הזכרונות גם אבל לא נראה לי יושב עליהום, ככה שאני חייב להסיר את כל הסינקים של זלמן ?

normal_t4.jpg

זה ממש יושב מעל הזכרונות אבל לא בא במגע איתם..

normal_t5.jpg

פשוט חבל לי לקנות זלמן, כי אני מקבל איתו 8 סינקים שאין לי מה לעשות איתם וזה ביזבוז כסף עבורי כי הסיינלסר עוהל 150 שקל

פורסם

נראה מוזר GT בלי תוספת מתח...

בכל מקרה הסינק נצמד אל הזיכרונות זה לא נותן קירור מושלם בגלל הפדים שיש שם,

אם תצליח להחליף את הפדים למשחה טרמית טובה ובו זמנית זה ישב חזק יהיה לך קירור טוב לזה ולזה

פורסם
  • מחבר

נראה מוזר GT בלי תוספת מתח...

בכל מקרה הסינק נצמד אל הזיכרונות זה לא נותן קירור מושלם בגלל הפדים שיש שם,

אם תצליח להחליף את הפדים למשחה טרמית טובה ובו זמנית זה ישב חזק יהיה לך קירור טוב לזה ולזה

זה נראה סתם COPPER שיושב בלי שום "פד"

ובכל מקרה אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך..

עכישו יש לי שאלה יש לי ארקטיק סילבר 5, ואני פוחד לשים כל הכרטיס מסך מהסיבה הפשוטה שהיא מוליכה בצורה מטורפת וב GPU יש גם כל מיני פינים כאלו שאני מפחד שאם אני ימרח לא טוב זה יגע בהם יפגע במעבד..

האם מותר בכלל לשים ל GPU AS5 ?

בנוסף גי'גה בוט האם יש לך את הקירור המדובר ? כי אני לא רואה עליו שום פדים וגם באתר של היצרן אומרים שהוא לא מכסה שום זכרונות...

פורסם

היה לי קירור תוצרת AC , זה נראה לך הגיוני שנחושת חשופה תצמד לזיכרונות ישירות?

ברשק לAS5 אני לא יודע , לך על בטוח, MX-1

פורסם
  • מחבר

MX-1 ? אבל השאלה הנשאלת היא האם יש מגע או שיש מרווח ענק כמו בתמונה..

ואם אין לך את ה REV6 ואתה לא באמת יודע אז למה סתם לדבר... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים