פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים שלום!חשבתי היום על הלוח הזה ABIT Fatal1ty קישור מהדובים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10013כי שמעתי שהוא לוח מצויין ל-OC אפילו יותר טוב מהDFIמה אתם אומרים זה נכון ובכללי הוא יהיה מצויין כמו שאומרים?אגב אני מתכוון להביא כנראה AMD 3700SDאו AMD 3800X2איתו עם קירור די טוב אגב ראיתי שיש עליו הרבה מאווררים שמקררים חלקים ואפילו ת'זכרונותתודה על העונים!עריכה: יש גם גרסה של SLI שאי מעדיף אותה אז מה עדיף?בגרסה הנ"ל ראיתי שיש פחות מאווררים על הלוח...
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים הלוח אוברקלוקר טוב, אבל הDFI טוב יותרבסך הכל לוח נחמד שממש (אבל ממש) לא שווה את הכסף
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים בטח, אם תראה לי על סמך מה קבעת אפילו יותר טוב מהDFI סתם פשוט תקרא ביקורות עליו תראה את האפשרויות המצומצמות בביוס (לעומת ה DFI) את טווח המתחים הקטן יותר (גם למעבד וגם לזיכרון) ואת המקסימום HTT שהגיעו איתו לעומת ה DFI
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר תגיד עומרייש משהו שהיית מציע לי מעל הDFIרק במקרה שאין יותר טוב ממנו ל-OC אני לוקח אותו..
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים א. אם אני זוכר נכון בביקורת שעשו בפיסי טיפ לא היה אפשרות אוברקלוק גדולהב.המתח של האביט הוא 2.6 לפי אנדאטק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.