פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הכל מחוברמשחה טרמיתקירור, זיכרון, גימפור והכל.לוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA Dיש 4 מנורות LED שהן אמורות להיות סטטוס,כולן דולקות באדום....מחר אני נוסע למעבדה, אבל אם אפשר לחסוך, למה לא?בתודה מראש, אבי
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מן הסתם... כן....מין הסתם...לא...כי המחשב לא עובד...תבדוק שהמעבד יושב טוב בתושבת שלווהספק מחובר ללוח ב-2 המקומות (ATX+ATX12V)יש ציפצופים מהמחשב?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים קודם כל, תשים לב לדברים הקטנים. בעיקר הג'ימפור. ג'יפור לא נכון יכול לגרום נזק רציניואחרי ששמת לב לפרטים הקטנים, תבדוק שהזכרונות וכרטיס המסך מחוברים כמו שצריךואני מתכוון תוציא ותכניס אותם מחדש
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר shuy, תודה רבה לך,לא ידעתי שקיים יותר מחיבור אחד של חשמל(אני עוד רגיל ללוחות של P3...)יש מן בעייה קטנה,כשהזכרונות עובדים כ-DUAL, אני מקבל מסך כחול בהתקנה של הווינדוז של:PFN_LIST_CORRUPT,חיפשתי בגוגל, וזה כנראה מזכרונות פגומים?(בנוסף, הרצתי MEMTEST והוא לא הציג שום שגיאה)ככשני הזכרונות עובדים לא במצב של DUAL, המערכת רצה נפלא(או כשרק זיכרון אחד)2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים כנראה יש בעיית תאימות של הלוח עם הזיכרון ... תקח איזה סטיק ג'נרי שעובד יציב ותעדכן ביוס לגרסא שטובה לזיכרונות שלך דרך אגב איזה זיכרונות אלה ?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר רשמתי כבר למעלה, אני ארשום עוד פעם2x Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memoryשני סטיקים של TwinsMosאני אחפש בגוגל על בעיות תאימות למינהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.