עבור לתוכן

מה ההבדל בביצועים בין שני הכוננים?

Featured Replies

פורסם

ביררתי בחנות ליד הבית שלי על כונן קשיח 160 GB 8MB CACHE, והם אמרו לי שיש במלאי רק Samsung וה WD נגמר...

לפי מה שהבנתי ממנו אין הבדל בביצועים, וגם ב SAMSUNG יש 3 שנות אחריות..

האם ההבדל הוא קריטי?

כי ממש אין לי כוח לחכות, אני רוצה לקנות כבר היום..

פורסם

אין שום הבדל,קנה ותתחדש.

פורסם

עדיף Samsung. הדיסקים הקשיחים של Samsung הרבה יותר שקטים מהדיסקים הקשיחים של Western Digital (קצת יותר יקרים, אולי). באופן אישי, אני סבור שהם גם יותר אמינים.

יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של Samsung בגודל של 60GB כ"א, ואני לא שומע מהם אפילו לא איוושה (כאילו שהם לא קיימים). לעומת זאת, יש לי גם דיסק קשיח של Western Digital בגודל של 40GB שלא נמצא בשימוש שוטף, אבל כאשר אני משתמש בו שומעים אותו בבירור. הוא לא מטרטר או משמיע רעשים מוזרים, אבל שומעים רעש רגיל של דיסק קשיח, לעומת השקט המוחלט של שני הסמסונגים.

אין לי נסיון עם דיסקים קשיחים בגודל של 160GB, אבל באופן כללי ידוע כי הדיסקים הקשיחים של Samsung מאוד שקטים.

פורסם
  • מחבר

עדיף Samsung. הדיסקים הקשיחים של Samsung הרבה יותר שקטים מהדיסקים הקשיחים של Western Digital (קצת יותר יקרים, אולי). באופן אישי, אני סבור שהם גם יותר אמינים.

יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים של Samsung בגודל של 60GB כ"א, ואני לא שומע מהם אפילו לא איוושה (כאילו שהם לא קיימים). לעומת זאת, יש לי גם דיסק קשיח של Western Digital בגודל של 40GB שלא נמצא בשימוש שוטף, אבל כאשר אני משתמש בו שומעים אותו בבירור. הוא לא מטרטר או משמיע רעשים מוזרים, אבל שומעים רעש רגיל של דיסק קשיח, לעומת השקט המוחלט של שני הסמסונגים.

אין לי נסיון עם דיסקים קשיחים בגודל של 160GB, אבל באופן כללי ידוע כי הדיסקים הקשיחים של Samsung מאוד שקטים.

לאו דווקא, יש להם את אותו המחיר (488 ¤)...

ותודה על התגובה, אני יקנה את הכונן הזה :)

פורסם

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה :) זה כבר במחשב..

אני מאוד מרוצה ;D

פורסם

יותר שקטים, אבל גם קצת יותר איטיים.

פורסם

יותר שקטים, אבל גם קצת יותר איטיים.

מה פתאום?

אם אתה מתייחס למבחני ביצועים, אז זה אולי באופן ממש לא מורגש. כך, שדיסק קשיח שקט ואמין עדיף על דיסק קשיח קצת רועש ולא יותר אמין.

בכל אופן, לאור הנסיון המר שלי עם דיסקים קשיחים של WD, אני לא מייחס להם אמינות יתרה. אני לא אומר שהם לא אמינים, אבל הם בהחלט לא יותר אמינים מהדיסקים הקשיחים של סמסונג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים