פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה)האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים???
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים יש,Recover My Filesלינק:http://www.download.com/3001-2248_4-10418436.html
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר סבבה אני ינסה יש אולי משהו שמחפש לי שם הקובץכי אני זוכר את שמות הקבצים שנמחקו
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אולי, לא יודע,ממזמן לא נגעתי בתוכנה,לא ממש מתעסק עם הדברים הללו. תסתכל בתוכנה,שחק איתה.. אולי תגיע למה שתרצה. בהצלחה
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מעניין אותי, איך תוכנות כאלו עובדות? הרי המידע נמחק מההארד דיסק לגמרי, לא? איך אפשר לשחזר אותו?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני לא אתיימר לדעת איך זה פועל כי זה בטח ממש מסובך, אבל המידע לא ממש נמחק מההארדיסק, אף פעם, הוא משאיר עקבות ודברים שאפשר לשחזר
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים המידע שנמחק בעצם אתה נותן לארד דיסק את האופציה לכתוב על המידע הזה.. כל עוד לא כתבת המידע נמצא שם...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אני לא אתיימר לדעת איך זה פועל כי זה בטח ממש מסובך, אבל המידע לא ממש נמחק מההארדיסק, אף פעם, הוא משאיר עקבות ודברים שאפשר לשחזרתלוי איך אתה מוחקאני כרגע עומד ל"גרוס" הארד דיסק ישן שלי בשביל שאני אוכל למכור אותואחרי גריסה כזאת (ויש המון דרגות של גריסה) כמעט בלתי אפשרי לשחזר
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים זה הכל תלוי במי מנסה לשחזר את המידע על ההארדיסק, וכמה זמן ומשאבים הוא מוכן להשקיע...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים חשוב מאוד: אל תבצע שום פעולה על ההארד דיסק שממנו אתה רוצה לשחזר נתונים. אל תפעיל ממנו מערכת הפעלה, אל תתקין בו שום דבר. חבר אותו למחשב אחר ודרכו תבצע את השחזור.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מעניין אותי, איך תוכנות כאלו עובדות? הרי המידע נמחק מההארד דיסק לגמרי, לא? איך אפשר לשחזר אותו?העקרון די פשוט. כשאתה מוחק אתה לא באמת עובר על המידע ומוחק אותו פיזית. מה שכן נמחק זה המיקום של חלקי הקובץ על הכונן. הפעולה הזאת מתבצעת על ידי שינוי הטבלה של מערכת הקבצים (NTFS, FAT32 וכו'...). התוכנות יודעות לראות את השינוי, ולבדוק אם עדיין לא כתבו על כל הקובץ. אם עדיין לא כתבו מחדש על המקום , יהיה אפשר להציל את הקובץ
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הממממ...מענייןואם אתה מוחק קובץ מסויים ואז עושה איחוי דיסק, אפשר לשחזר את המידע?
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים 99 אחוז שלא. המאחה מזיז מידע על הכונן וכנראה שלא ישאר זכר לקבצים לאחר כזאת פעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.