עבור לתוכן

תוכנה לשיחזור מידע! דחוף מידע חשוב מאוד נמחק!.

Featured Replies

פורסם

היי מחקו לי מידע מאוד חשוב ( קבצים חשובים של המשפחה)

האם יש תוכנה טובה שאני יכול לראות את כל הקבצים שנמחקו מההרדיסק בתקופת זמן מסויימת ולשחזר קבצים ספצפיים

???

פורסם
  • מחבר

סבבה אני ינסה

יש אולי משהו שמחפש לי שם הקובץ

כי אני זוכר את שמות הקבצים שנמחקו

פורסם

אולי,

לא יודע,ממזמן לא נגעתי בתוכנה,לא ממש מתעסק עם הדברים הללו.

תסתכל בתוכנה,שחק איתה..

אולי תגיע למה שתרצה.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

Acronis Disk Director 9.

פורסם

Retorer 2000 Professional

תוכנה מצויינת לשחזור חומר ..

פורסם

מעניין אותי, איך תוכנות כאלו עובדות?

הרי המידע נמחק מההארד דיסק לגמרי, לא? איך אפשר לשחזר אותו?

פורסם

אני לא אתיימר לדעת איך זה פועל כי זה בטח ממש מסובך, אבל המידע לא ממש נמחק מההארדיסק, אף פעם, הוא משאיר עקבות ודברים שאפשר לשחזר

פורסם

המידע שנמחק בעצם אתה נותן לארד דיסק את האופציה לכתוב על המידע הזה.. כל עוד לא כתבת המידע נמצא שם...

פורסם

אני לא אתיימר לדעת איך זה פועל כי זה בטח ממש מסובך, אבל המידע לא ממש נמחק מההארדיסק, אף פעם, הוא משאיר עקבות ודברים שאפשר לשחזר

תלוי איך אתה מוחק

אני כרגע עומד ל"גרוס" הארד דיסק ישן שלי בשביל שאני אוכל למכור אותו

אחרי גריסה כזאת (ויש המון דרגות של גריסה) כמעט בלתי אפשרי לשחזר

פורסם

זה הכל תלוי במי מנסה לשחזר את המידע על ההארדיסק, וכמה זמן ומשאבים הוא מוכן להשקיע...

פורסם

חשוב מאוד: אל תבצע שום פעולה על ההארד דיסק שממנו אתה רוצה לשחזר נתונים. אל תפעיל ממנו מערכת הפעלה, אל תתקין בו שום דבר. חבר אותו למחשב אחר ודרכו תבצע את השחזור.

פורסם

מעניין אותי, איך תוכנות כאלו עובדות?

הרי המידע נמחק מההארד דיסק לגמרי, לא? איך אפשר לשחזר אותו?

העקרון די פשוט. כשאתה מוחק אתה לא באמת עובר על המידע ומוחק אותו פיזית. מה שכן נמחק זה המיקום של חלקי הקובץ על הכונן. הפעולה הזאת מתבצעת על ידי שינוי הטבלה של מערכת הקבצים (NTFS, FAT32 וכו'...). התוכנות יודעות לראות את השינוי, ולבדוק אם עדיין לא כתבו על כל הקובץ. אם עדיין לא כתבו מחדש על המקום , יהיה אפשר להציל את הקובץ

פורסם

הממממ...מעניין

ואם אתה מוחק קובץ מסויים ואז עושה איחוי דיסק, אפשר לשחזר את המידע?

פורסם

99 אחוז שלא. המאחה מזיז מידע על הכונן וכנראה שלא ישאר זכר לקבצים לאחר כזאת פעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים