עבור לתוכן

x5l או gmini402?

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??

פורסם

הX5 בהחלט הכי טוב במוזיקה

בסרטים זה תלוי אם אתה רוצה נגן שלא יהיה ענק אז כן הוא הכי טוב אבל אם אתה רוצה נגן סרטים עם מסך סביר אז יש לך את הAV500 או ZEN VISION או ISTATION 2

פורסם

אם מה שחשוב לך זה בעיקר מוזיקה וסרטים כתוספת לך על הX5 אם הצגת סרטים היא חלק מאוד חשוב בעינייך לך על הGMINI.

לGMINI מלבד המסך המצויין יש גם יציאה לצג חיצוני(טלויזיה ו כול צג אחר) זה היתרון העיקרי שלו על הX5 מבחינת הצגת וידאו.

פורסם

אגב, אם אתה רוצה לקנות X5L אז מוכרים באופיס דיפו. (באמת ראיתי בעיתון מבצע לקניית נגן MP3 מסוג X5L).

פורסם
  • מחבר

ה402 יצא כבר?ואם כן כמה הוא עולה?

אם יש לכם לינק להביא לי זה טוב?

וחוצמזה איך המכשיר האם הוא מוצלח והאם זה כביכול זה המכשיר שהחליף את הgmini400?

פורסם

ה402 באמת היורש של ה400 והוא כבר נמכר לא זוכר איפה ובכמה

פורסם

אגב, אם אתה רוצה לקנות X5L אז מוכרים באופיס דיפו. (באמת ראיתי בעיתון מבצע לקניית נגן MP3 מסוג X5L).

אני דווקא ראיתי בשקם אלקטריק

פורסם

אני דווקא ראיתי בשקם אלקטריק

מה המחירים בחנויות?

פורסם

חברה, להגיד שמות של מוצרים כמו ZEN VISION, ARCHOS GMINI 402/AV500 או ISTATION 2, זה הכל טוב ונחמד, אבל בו נהיה פרקטים... חלק אפשר להשיג רק בקוריאה, חלק בכלל לא הוכרזו רשמית ע"י החברות, ולא נראה לי שאפשר להשיג עדיין בתפוצה נרחבת (אם בכלל) אף אחד מהם...

בכל מקרה, ה GMINI 402 מכיל VIDEO IN, בעוד ה GMINI 400 מכיל COMPACT FLASH READER במקום...

המסך על ה GMINI קצת מעצבן וקטן (וצריך להסתכל מזווית מאוד מסוימת), יש את ה AV420 שמכיל מסך גדול יותר... אך בסה"כ שוב, נגן די טוב שמסוגל גם לנגן דברים של MPEG4 אחרי עדכון, ויש לו TVOUT כמובן..

פורסם

iStation i2 משום מה לא נמצא בשום אתר קניות אמריקני, ובטח שלא ישראלי.

כנ"ל לגבי הGmini 402.

פורסם

כי הם עוד לא הגיעו לשם

פורסם

אבל זה רק מהיום

עכשיו כדאי לשקול מחדש X5 או GMINI402

פורסם

אני לא רואה שום מקום להתלבטות בכלל.

באם מדובר באחד שמחפש נגן PMP קומפקטי, הוא ילך על ה402. באם מדובר בנגן MP3, הX5 .

פורסם

דבר ראשון, שוב, אף אחד מהנגנים אין באף מקום נורמלי.. לגבי ה G402, זה ששמו אותו, לא אומר כלום, רשום שבועיים הספקה של ימי עבודה, זה אומר שיכול להיות שיגיע אולי בכלל בעוד חודש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים