עבור לתוכן

nvidia העלתה teaser חדש the power of 3

Featured Replies

פורסם

באתר שלה www.nvidia.com

מה דעתכם זה יהיה?

פורסם

7800GTXx3

:screwy:

פורסם
  • מחבר

לא נראה הגיוני איך הם יחלקו את המשימות?

פורסם

כרטיס אחד עושה הכל וה 2 האחרים זה ליופי (וגם עוד כסף) :smile1:

פורסם

ממש גן-עדן לעשירים :screwy:

לא עדיף פשוט לפתח כרטיסים חזקים יותר?

פורסם

ממש גן-עדן לעשירים :screwy:

לא עדיף פשוט לפתח כרטיסים חזקים יותר?

למה שזה יהיה יותר עדיף? הם מרווים יותר כסף בזה שהם ממצאים עוד כניסה לכרטיס "ואאו"

פורסם

somehow i dont think thats true.

although sounds interesting...we'll see in 4days

i dont think its some new graphics card(ffs, the 7800gtx was only released lately)

sounds fun.

פורסם

אני מאוד מקווה שנתבדה, ובסוף "the power of three" יהיה השקה של שלושה כרטיסים חדשים.

פורסם
  • מחבר

אומרים שזה יכול להיות 4 דברים וזה לפי סדר הגיוני

1. שיוציאו 2 כרטיסים 7800gt ו7800vanilla וכך יהיה בסוף 3 כרטיסים

2. יהיה דריוור חדש שיעשה שימוש בdual core ככך יהיה dual core+gpu שיוצר 3

3. יהיה כרטיס אם 2 ליבות יחד sli לליבה נוספת שתיהיה אחרית לsm (נראה לי לsm, מה שעושה את האפקטים)

4. או כרטיס אם 3gpu או sli ל3

פורסם

the first option is the most reasonable, but why all the fuss?

i didnt see no "power of 3" with the 6800 series(U,GT,LE) so it makes me wonder...

פורסם

לא נראה הגיוני איך הם יחלקו את המשימות?

מה בדיוק הבעיה

כרטיס ראשון ירנדר את הפריימים 1,4,7,10 וכו...

כרטיס שני ירנדר את הפריימים 2,5,8,11 וכו...

וכרטיס שלישי ירנדר את הפריימים 3,9,12 וכו..

אני לא מבין למה לא עושים את זה כרגע גם עם הקרוסספייר וה-SLI

ראיתי איך עושים את הקרוסספייר וזה ממש דפוק. כל כרטיס מרנדר כמה ריבועים ויוצא שה-AA שווה לתחת

למה לא לתת לכל כרטיס לרנדר את הפריים הבא בתור?

פורסם
  • מחבר

עושים את זה בsli ובcrossfire אבל האופציה אם הריבועים יוצרת שכל כרטיס יחשב קרוב יותר ל50% מאשר האופציה השניה

פורסם

עושים את זה בsli ובcrossfire אבל האופציה אם הריבועים יוצרת שכל כרטיס יחשב קרוב יותר ל50% מאשר האופציה השניה

למה ניראה לך?

אם כרטיס אחד מרנדר כל פריים זוגי והשני מרנדר כל פריים אי זוגי זאת בדיוק אותה עבודה כמו ששני הכרטיסים מרנדרים את אותו פריים רק ריבועים שונים בתוכו. ההבדל הוא שבשיטה שלי(לא אני המצאתי מן הסתם) ה-AA עובד הרבה יותר טוב

פורסם
  • מחבר

NVIDIA says AFR mode is generally the best way to handle SLI load balancing, because it tends to scale best. AFR allows for real geometry scaling, not just pixel shading and fill rate scaling. Unfortunately, AFR isn't as broadly compatible with applications as one would hope. NVIDIA cites several possible snags with AFR compatibility and scaling. Rendering to a texture presents problems, because the system may have to transfer the rendered texture to the other GPU. Also, blurring effects like in Painkiller's "demon mode" cause problems because of the need to push data forward from one frame to the next.

פורסם

היה נחמד אם היית גם מסביר מזה AFR ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים