עבור לתוכן

*מנויים של הוט*, צריך דעות על מה שמציעה HOT (חבילות, סרטים, סדרות וכו')

Featured Replies

פורסם

ערוצי הסרטים על הפנים, ממש גרועים

XTRA HOT זה אחלה ערוץ וגם ביפ

וזהו...

אני בכיף הייתי עובר ליס (היה לנו פעם) רק הבעיה שההורים לא רוצים :pissed:

• תגובות 98
  • צפיות 10.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מבין אתכם... פשוט תאספו במשך חודש את מוסף ערוצים של ידיעות אחרונות ותראו בעצמכם כמה יס והוט ממחזרים בדיוק את אותם סרטים... פה ושם יש סרטים שאין ביס ויש בהוט וההפך... אבל הכל בדיוק אותו דבר....

בקשר לVOD, זה באמת אחלה דבר, יש המון תכנים בחינם,ויש תכנים בתשלום מכל ז'אנר... אפשר להריץ אחורה קדימה ולעשות הפסקה כמה שרוצים... הסרט גם נשאר פתוח למשך 24 שעות...

שימו לב שהתכונה הזאת לא באה כתגובה ליס מקס, בשביל זה יש את הוט מג'יק שכמו שנאמר פה זה ממיר הרבה יותר חזק מזה של יס...

אם אתה רוצה לעבור להוט אני באמת ממליץ לך... כי סה"כ הכל זה שאלה של מחיר כי כולם מוכרים לך אותה סחורה עם שם אחר..

פורסם

נראה ליהתכנים נשארים 48 שעות(בVOD)

פורסם

דבר ראשון אין עדין 16:9 בhot הם מתכננים לעשות את זה כמו שהם מתכננים בערך חצי שנה להשיק את hot magic שעדין לא ראינו דבר שני יש את הישרדות שזה משהוא פי אלף מכל ריאלטי אחר בטלויזיה

פורסם

אני לא אגע בהוט גם עם הם ישלמו לי,

יש להם לאגים בשלטים שזה משהו מטורף לגמרי,אני שמח שאנחנו ביס,יש ערוצי טבע נורמליים ורואים יחסית מעולה לטלויזיה שלי.

הויאודי הזה זה סתם מחורבן,יש לי מספיק משחק מכור על המחשב,מגיע לפה יותר מהר מלV.O.D :lol:

בכל מקרה זה לא משנה,מי שנוח לו עם כל אחת מהחברות,שילך איתם וזהו,הבסיסים זהים.

פורסם

יש לי שאלה לכל האנשים פה שחברים ביס!

זה נכון שכשיש רוחות חזקות או גשם\שלג חזק אז יש הפרעות בשידור?...

אהה ועוד משהו! VOD עוד אין בכל הארץ! ככה שזה לא יתרון כל כך! וגם לא נראה לי שהוא פועל בכל הממירים! בקטנים הכסופים האלה לא נראה לי שה VOD פועל!

פורסם

יש לי שאלה לכל האנשים פה שחברים ביס!

זה נכון שכשיש רוחות חזקות או גשם\שלג חזק אז יש הפרעות בשידור?...

אהה ועוד משהו! VOD עוד אין בכל הארץ! ככה שזה לא יתרון כל כך! וגם לא נראה לי שהוא פועל בכל הממירים! בקטנים הכסופים האלה לא נראה לי שה VOD פועל!

זה נכון רק בכמה דקות הראשונות שהסופה מתחילה אבל אחרי זה זה מסתדר וזה גם רק ברוחות וגשמים חזקים מאוד

פורסם

בעיקרון HOT יש לה 3 דברים שאני אוהב..הערוץ אגו(אחלה ערוץ)אקסטרה הוט(גם אחלה ערוץ)ביפ(רואה שמה רקהרצועה,מכת המדינה ולפעמים מערוכנים ששמים)

וערוץ 3(שזה יצפאן!וגיא פינס..)

אבל מה הדבר הכי מעצבן בהוט זה שבשביל לעבור ערוץ אתה צריך לחכות שעה!בגלל כל האטרקציות האלה שיש בערוצים!!!וזה אחד הדברים הכי מעצבנים בעולם!

אהה ובקשר לVOD איזה דברים יש שמה בחינם?ואיך רואים אותך?

פורסם

כל מי שמדבר על זמני התגובה ה"פחות מהירים מ-yes" (ולהגיד "צריך לחכות שעה" זאת פאקינג הגזמה קיצונית) חיי בעבר.

הסיבה היחידה שזה היה ככה בעבר היא פשוט בגלל שהממיר ב-yes הוא חד כיווני (אין לו upstream, מה שגורם לנחיתות משמעותית באינטראקטיביות), והממירים הדו-כיווניים הישנים (אלה שהיו בכבלים בתחילת דרכם) היו איטיים יותר.

לפני זמן מה היה לכבלים את הממיר החד-כיווני של טומסון, לאנשים שמוכנים להתפשר על אינטראקטיביות מלאה (חלק מהמשחקים לא עובדים, אין VOD וכו') כדי לקבל ממיר "זריז" יותר (וקטן יותר פיזית).

כיום, יש את הממיר החדש של ADB שכרגע לא זכור לי הדגם המדוייק שלו, הוא דו-כיווני (בניגוד ליס, שלנצח יישארו חד-כיווניים כי הצלחת שלהם רק קולטת, ולא משדרת [מן הסתם]) ומהיר בדיוק באותה מידה.

פורסם

זה נכון רק בכמה דקות הראשונות שהסופה מתחילה אבל אחרי זה זה מסתדר וזה גם רק ברוחות וגשמים חזקים מאוד

לא, זה לא מסתדר - כל עוד יש רוח חזקה (שגורמת לצלחת להתנדנד) או שלג/קרח שנערם על הצלחת - אתה לא תקלוט שום דבר.

פורסם

הוט? יס? זה נבלה, וזה טריפה.

אין מה לראות באף אחד מהם, ואני כבר שלוש שנים לא מחובר לא לזה ולא לזה.

הייתי מוכן לשלם לחברת כבלים מארה"ב בשביל התכנים שלהם, אבל אי אפשר - אז יש פתרונות אלטרנטיביים.

פורסם

לא, זה לא מסתדר - כל עוד יש רוח חזקה (שגורמת לצלחת להתנדנד) או שלג/קרח שנערם על הצלחת - אתה לא תקלוט שום דבר.

וזה גם לא רק תלוי בצלחת שלך.. אם יש סופות חזקות (ואני לא מדבר על טורנטו מטורף, אלא פשוט על יום גשום למדיי בחורף הישראלי) זה יכול לשבש את הקליטה (עד חוסר קליטה מוחלט) גם בלי שיקרה משהו פיזי לצלחת האישית שלכם - זה פשוט משבש את הקליטה בין הצלחת ללויין שנמצא איי-שם בשמיים..

פורסם

כל מי שמדבר על זמני התגובה ה"פחות מהירים מ-yes" (ולהגיד "צריך לחכות שעה" זאת פאקינג הגזמה קיצונית) חיי בעבר.

הסיבה היחידה שזה היה ככה בעבר היא פשוט בגלל שהממיר ב-yes הוא חד כיווני (אין לו upstream, מה שגורם לנחיתות משמעותית באינטראקטיביות), והממירים הדו-כיווניים הישנים (אלה שהיו בכבלים בתחילת דרכם) היו איטיים יותר.

לפני זמן מה היה לכבלים את הממיר החד-כיווני של טומסון, לאנשים שמוכנים להתפשר על אינטראקטיביות מלאה (חלק מהמשחקים לא עובדים, אין VOD וכו') כדי לקבל ממיר "זריז" יותר (וקטן יותר פיזית).

כיום, יש את הממיר החדש של ADB שכרגע לא זכור לי הדגם המדוייק שלו, הוא דו-כיווני (בניגוד ליס, שלנצח יישארו חד-כיווניים כי הצלחת שלהם רק קולטת, ולא משדרת [מן הסתם]) ומהיר בדיוק באותה מידה.

הממיר החדש זה מה שאמרתי קודם הADB 7200דוקסיס ולע"ז תומסון 5200 דוקסיס

לגבי ממירי הZAP והממיר השני (הקטן ללא קו חזור) אפשר להתקין מודם ואז אפשר להנות מהVOD וכו'

ליס בגלל שאין קו חזור אז צריכים מודם שמתחבר לקו טלפון

פורסם

לגבי ממירי הZAP והממיר השני (הקטן ללא קו חזור) אפשר להתקין מודם ואז אפשר להנות מהVOD וכו'

ליס בגלל שאין קו חזור אז צריכים מודם שמתחבר לקו טלפון

ברור, אבל זה עלוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים