פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים יש לי סמכים כחולים והמחשב היה אצל טכנאי הוא הפחדי את תדירות הבעיה אבל זה ממשיך אולי יש התנגשויות חומרה ואם כן איך עולים על זה?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים יש לי ריסטארטים פתאומיים במחשב/מופיעים לי מסכים כחולים , מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אחי תודה אבל זה עדיין לא הכי עוזר לי נסיתי הכל ומה אני אמור לעשות אחרי כל הקיבוץ של מיני דאמף?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים שאתה רושם הודעה יש לך למטה מצד שמאל אפשרויות נוספות תלחץ עליו ותפתח לך האופציה של צרף קובץ ;D
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים תבדוק אולי עברת את הגודל שאפשר לעלות (300K אם אני לא טועה) אולי בגלל זה מקסימום תחלק לשתי קבצים
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר ש לך אולי איזזה מסנג'ר או אייסקיו כדי שאני אוכל הלעביר לך אותם כי ארני עדיין לא מצליח
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מה כ"כ הסתבכת?בחלון כתיבת ההודעה יש לך למטה בצד ימין:"אפשרויות נוספות..."תלחץ על זה, ובאפשרויות שתקבל תלחץ על הכפתור Browse על מנת לעלות את הקובץ.*שים לב שאתה לא יכול לעלות את קבצי ה-Dump כמו שהם ואתה צריך לכווץ אותם בפורמט Zip/Rar.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.