פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים תנסה להפוך את התיקיה של המסד נתונים לSharedתן קצת פרטים באיזה סביבה אתה עובד
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר תנסה להפוך את התיקיה של המסד נתונים לSharedתן קצת פרטים באיזה סביבה אתה עובדWinXP Pro SP2 IIS.ניסיתי כבר לשתף ולא עזר..זה הקוד של החיבור שרשמתי.. (ASP): c.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source =" & "F:\ASP\Quiz\data/quiz.mdb"
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים נראה לי ש c.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source =" & "F:\ASP\Quiz\data/quiz.mdb"צריך להיות c.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source =" & "F:\ASP\Quiz\data\quiz.mdb"ובלי קשר אתה צריך בהגדרות של ה SECURITY לתת הרשאות ל IUSR_שם מחשב שלך, הרשאות מלאות של קריאה כתיבה וכו' לתקייה הספציפית.
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר נראה לי ש c.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source =" & "F:\ASP\Quiz\data/quiz.mdb"צריך להיות c.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source =" & "F:\ASP\Quiz\data\quiz.mdb"ובלי קשר אתה צריך בהגדרות של ה SECURITY לתת הרשאות ל IUSR_שם מחשב שלך, הרשאות מלאות של קריאה כתיבה וכו' לתקייה הספציפית.איך שרשמתי זה בסדדר... איך אני מגיע להגדרות של ה-Security?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.