עבור לתוכן

R9550 ייתן שיפור גדול על פני R9200 במשחקים?

Featured Replies

פורסם

במידה ואין כסף לקנות כרטיס מסך חזק יותר מ-ר9550.

אני שואל בעצם אם שווה לשדרג מ-9200 ל-9550? שוב, אין כסף לכרטיס מסך חזק יותר, גם לא ל-6200.

פורסם

הכרטיס שלך 128 ביט או 64?אם הוא 128 אל תשדרג.

פורסם
  • מחבר

הוא 128BIT. אז ה-9550 לא ייתן שיפור ביצועים גדול?!

פורסם

הוא ייתן שיפור, לא ממש רציני אבל תוכל להבחין בו, חוץ מזה אתה תוכל לעשות אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני קראתי שאפשר לעשות לו OC גם לביצועים של 9600 בערך. משער שזה גם ייתן שיפור גדול.

רק של איזה חברה לקחת? PowerColor או Gigabyte?

והקירור שעליהם מספיק ל-OC?

פורסם

בטח שיהיה שיפור..

המשמעותי ביותר הו אהעובדה של9550 יש DX9 בעוד ל9200 יש DX8.1 בלבד...

הקטע הוא שאני ל אבטוח עד כמה השיפור שווה את הכסף...

בכמה אתה משיג?

פורסם
  • מחבר

מחיר חנות רגיל:

Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card - 379 NIS

OR

PowerColor Radeon 9550 128 Bit 128 Mb DDR Video Card - 399 NIS

יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמשחק במשחק BT2 או משחקים באותה הרמה ויכול להגיד איך הביצועים?

פורסם

בעוד 170 ש"ח (אני יודע שזו חריגה גדולה אבל באמת שווה את זה) יש 6200 128ביט (לא בייט). הוא יהוו הכבר שיפור רציני...

פורסם

במידה ואין כסף לקנות כרטיס מסך חזק יותר מ-ר9550.

שוב, אין כסף לכרטיס מסך חזק יותר, גם לא ל-6200.

::)
פורסם

תראה... אני לא חושב שיהיה שיפור מי יודע מה.... זה אמנם כרטיס תומך directx 9, אבל, אין לו יכולות מעבר לזה...

מבחינת fps לא תרגיש כזה הבדל בוא נגיד..

לכן, אני ממליץ לך לחכות קצת...

בקרוב יצאו הכרטיסים ה"תקציביים" של סידרה 7 של ג'יפורס.. ואז כל אלה מגירסא 6.... (6800,6600,6200) ירדו דרסטית במחירהם.

ואז אולי.. עם תוספת של 100 שקל פחות או יותר תוכל להשיג את ה6200... אבל רק של לידטק או גיגהבייט.

פורסם

אחי אתה לא תרגיש הבדל גדול אבל אתה תרגיש הבדל אני גם מציע לך לחכות שהמחירים ירדו יש עכשיו תחרות מאוד גדולה בין ati ל-geforce בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

אני אחכה באמת עד שתגדל התחרות והמחירים ירדו.

פורסם

אחי אתה לא תרגיש הבדל גדול אבל אתה תרגיש הבדל אני גם מציע לך לחכות שהמחירים ירדו יש עכשיו תחרות מאוד גדולה בין ati ל-geforce  בהצלחה  :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

התכוונת ATI נגד NVIDIA. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים