פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים כונן DVD + בקר ATA PCI יעלה לך פחות או יותר כמו צורב DVD חדשDVD-ROM הכי פשוט שתמצא יעלה לך בסביבות ה-130-150 ש"ח + בקר ATA PCI זול גם הוא יעלה סביבות ה-120-150 ש"ח ועברת בקלות את העלות של NEC ND-3540 (260 ש"ח).לכן, אני מציע שתוציא את ה-CDRW (ואם תמצא חנות נחמדה אולי היא תסכים לעשות Trade In בתוספת תשלום) ותקנה NEC 3540.
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים מחבר כונן DVD + בקר ATA PCI יעלה לך פחות או יותר כמו צורב DVD חדשDVD-ROM הכי פשוט שתמצא יעלה לך בסביבות ה-130-150 ש"ח + בקר ATA PCI זול גם הוא יעלה סביבות ה-120-150 ש"ח ועברת בקלות את העלות של NEC ND-3540 (260 ש"ח).לכן, אני מציע שתוציא את ה-CDRW (ואם תמצא חנות נחמדה אולי היא תסכים לעשות Trade In בתוספת תשלום) ותקנה NEC 3540. יש לי כונן DVD כבר!, שהוצאתי לא מזמן מהמחשב בגלל שהכנסתי צורב DVDעכשיו אני רוצה להוסיף גם DVD...אז יש למישהו פה הצעות לבקרים טובים?
פורסם 2005 באוגוסט 920 שנים אז מה הבעיה? תחבר את כונן ה DVD הישן במקום הצורב והצורב DVD יעשה את כל עבודות הצריבה וכונן ה DVD יעשה את כל עבודות הקריאה.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אין לך שום צורך בבקר - פשוט תחזיר את הצורב CD ותיקח במקומו כונן DVD רגיל. צורב DVD יכול לעשות את כל הפעולות של צורב CD ולכן אין לך שום צורך בו.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אני היחיד שיש לו רק צורב DVD במחשב? (ושום כונן אופטי אחר)מה הקטע ב-100 כוננים? רוצים לשכפל דיסק תעשה את זה עם Image, גם ככה צריבה on-the-fly עושה בעיות מלא פעמים.חוץ מזה שהסבר על הנושא המקורי של התראד יש ב[glow=red,2,300]סטיקי[/glow]
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר רסמי למה צריך כל כך הרבהסתם חבל לי שהכונן DVD יהיה לי בחוץ...וחוצמזה, ההבדל בין צורב רגיל לצורב DVD שהצורב הרגיל יותר מהיר... והוא גם בקושי שנה יש לו אז גם עליו חבל לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.