פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מה ההבדל בין ATA , ATA133 , ו SERIAL ATA?? ואיך אני יודע מה יש לי??ומה הכי טוב?(מביניהם)בתודהmanor
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים ניסית לבצע חיפוש לפני כן ? בטוח שאנשים שאלו את זה...http://en.wikipedia.org/wiki/SATAhttp://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Technology_AttachmentSATA זה הדור החדש, בלינקים שם יש תמונות שכך תוכל לזהות איזה חיבור יש לך....ATA/PATA זה הדור הישן...ATA 133 זה הכי מהיר נראה לי בדור הישןבעוד ש SATA יכול להגיע ל 150 וגם ל 300 ב SATA2.
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים כן, ו sata לא יכול...כל הata זה חיבור אחד בעוד שכל הsata זה חיבור אחר, ההבדל הוא בבקרים ולא בחיבורים...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אם יש לי חיבור ATA אזATA 133 יכול להתחבר אליו?כן,אבל לא בהכרח יעבוד במהירות הזו,חלק גדול מלוחות אם תומכים עד ATA 100,אתה עדיין יכול לחבר ATA 133 אבל הוא יעבוד כ ATA 100 (לא שיש הבדל גדול גם ככה).
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר תודה לכם...עוד משהו:יש לי 4 חיבורי IDE - וכולם תפוסים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב DVD יש אפשרות לעשות את זה עם כרטיס PCI?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים כן, אתה צריך כרטיס בקר IDEבמידה וללוח אם שלך יש גם תמיכה ב SATA, אפשר לקנות כונן DVD של SATA
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר כן, אתה צריך כרטיס בקר IDEבמידה וללוח אם שלך יש גם תמיכה ב SATA, אפשר לקנות כונן DVD של SATAלצערי אין לי SATA........אתה יכול לתת לי קישור לבקר של חיבורי IDE? (של אחד טוב)
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר על כל IDE אתה יכול לחבר 2 מכשירים,לא נראה לי שכולם תפוסים מחובר לי 2 כונני CD ו2 דיסקים קשיחים........
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לא יודע למה אתה צריך כל כך הרבה כונני CD אבל אם בכל זאת,אז כן,בקר ATA יעשה את העבודה.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים אין סיבה ל3 CDדים וDVD נוסף. . .הDVD יקרא גם דיסקים, חבל לקנות בקר IDE נוסף. תשים את הDVD במקום אחד הCDים.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אין סיבה ל3 CDדים וDVD נוסף. . .הDVD יקרא גם דיסקים, חבל לקנות בקר IDE נוסף. תשים את הDVD במקום אחד הCDים.יש לי צורב ממש חדש של ASUS ויש לי צורב DVDעכשיו אם אני ירצה לעשות COPY DVD אני אצטרך CD שיקרא DVD ובמקרה יש לי כונן DVD בצד ואני רוצה לחבר גם אותו...........אז יש לכם איזה המלצה על בקר טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.