פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים החלפתי שוב את הלוח אם שלי של אסוס P4P800SE ועדיין אני שומע קול של גיצים מפרט על המחשב שלי: יש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט אמממ מה עוד יכול לגרום לגיצים??? :s05: :s05: כי אמרו לי שזה לא הלוח מפני שהחלפתי אותו 3 פעמים בחדש מה לעזעזל יכול להיות הבעיה :-\ :-\ בבקשה אני כבר נואש
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים תנסה להחליף רמקולים להכי פשוטים לצורך הבדיקה.תבדוק בעיית הארקה, אם יש "זרמים" מהמחשב.תחשב אתת העומס על הספק.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר vהחלפתי לרמקולים הכי פשוטים לקחתי מחבר שלי רמקולים שעולים 30 שקל וזה גם בזה עשה את הרעש של הגיץ והספק אני לא יודע איך בודקים מה ומי וכמה? אני רק יודע שיש לי 9 מאווררים וספק כוח של 380 וואט זה הכל
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר ניתקתי אותו ושמתי אפילו אוזניות ועדיין יש לי את הרעש הזה מה הגורם לבעיה הזאת בבקשה חייב להיות פתרון לדבר הזה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר התקנתי את הדרייברים של הלוח שובואפילו הורדתי מהאתר של אסוס את הדרייבר הכי חדשועדיין זה עושה לי רעש של גיציםמה יכול להיות הבעיהחייב להיות איזה שהוא פתרון..
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים אפשרות נוספת שעולה בדעתי זה אולי ריבוי המאוורריםתנסה פעם אחת לשתק את המאווררים אולי ההשראה המגנטית מהם גורמת לזה אפילו שהסבירות נמוכה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אוקיי עכשיו באמת משהו לא בסדר פעלתי לפי דבריךהוצאתי את כל המאוורריםוגם את הכונניםוגם את ההרד דיסק שליוהשארתי את ההרד דיסק הכונן C שליזהן רק כונן C והספקוהלוח אם עובדים.ועדיין יש לי את הרעש הזהאני משתגע כבר אני לא יודע מה אני יעשהיש מצב אני יכול להחליף את הלוח העלוב הזה של אסוס לחברה אחרת חייב להיות פתרון לבעיה בבקשה...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מחבר אחי החלפתי כבר 3 פעמים לוחות אם של האסוס הללו..ועדיין זה עושה ככה רעש
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים יכולה להיות לך בעיה עם ההארקה בבית (או בשקע הספציפי).אם המארז לא מוארק אז ה-0 שהכרטיס מתייחס אליו אינו קבוע ופה מתחילות בעיות (שלא לומר שזה די מסוכן).לאור כל הנסיונות שביצעת, נראה לי שכדאי לנסות את האפשרות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.