עבור לתוכן

F.E.A.R - זהו, הדמו כאן, פנקו במידע/תמונות/בחורות/זה...!

Featured Replies

פורסם

עובד טוב מאוד.

משחק כבד אגב!

ה R9800PRO שלי כבר ממש סבא....  :(

מאיפה הורדת?

• תגובות 339
  • צפיות 31.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הולי קאו איך ה r9550 יסחוב :( :'(

כל מי שמוכן לתרום גיפה 7800GTX :smile1: מוזמן לפנות אלי :P

פורסם

אני מקבל כאן קריזה, עכשיו אני לא יכול להוריד משום מקום אחר!, הורדתי פאקין 644מגה לחינם!!!

פורסם
  • מחבר

סטנגע,

ביטו ביטו, ביטו ביטו, ביטו ביטו, ביטו ביטו - ביטורנט ! (כי אין ברירה Aherent) :smile1:

פורסם

לא נכון, GAMERSHELL התפנה קצת, אני מוריד מUK על 80 בערך :(((((((((((( רגע רגע רגע , זה עלה עכשיו ל117-130-160 !%$!@#%#! שיט ירעד ל80

פורסם

מה קרה לימים הטובים בהם הדמואים היו רק בגודל 200-100MB!

פורסם
  • מחבר

הם הסתנכרנו עם ימי ה 56K / ISDN 64-128K. :smile1:

פורסם

הוא כתב שלא עבד לו, אז הוא התחיל את ההורדה מחדש מאותו האתר. תוריד גם אתה משם, GAMERSHELL, מורידים על 80KB.

לפי מה שהבנתי, מקומות חדשים מתפנים שם כל הזמן.

פורסם

אני מוריד גם כמו סטניגר :silly: (מאותו מקום) אבל אני מוריד על 100+ יחי ההבדל הקטן :P

פורסם

הוא כתב שלא עבד לו, אז הוא התחיל את ההורדה מחדש מאותו האתר. תוריד גם אתה משם, GAMERSHELL, מורידים על 80KB.

לפי מה שהבנתי, מקומות חדשים מתפנים שם כל הזמן.

אני לא מבין למה מתלוננים פה על מהירות כלומר במקום שתורידו על 20 30 80 וכו תורידו מהאתר הזה אני הורדתי וזה היה קבועה על 137 או משהו כזה ועכשיו אני מתקין

פורסם

כן אבל אני מוריד עכשיו על 150-170 קבוע.... נשארו עוד 52דקות לסיום 22אחוז כבר סיימתי להוריד :)))

פורסם

אני מאוד מקווה שקיימת איזושהיא בעיה חומרתית אצלי...אחרת הדמו פשוט מאכזב ברמות!

ישר כשנכנסתי שמתי את ההגדרות על Maximum כדי לראות איך הכרטיס המזדקן שלי סוחב (Radeon9800se), והגרפיקה פשוט על הפנים..

ז"א, יחסית לדור שלפני FarCry היינו אומרים שזו גרפיקה מהממת...אבל חוץ מתאורה דינמית שדיי מכבידה על הכרטיס, אין שום דבר יפה! המודלים ככה ככה (לא מתקרב בכלל לדום 3) אין כל כך אפקטים...וזה כל כך רחוק ממה שהראו לנו בסקרינשוטס!

ועוד משהו, לא היה אצלי סאונד כמו שצריך, בסרטים לא שמעתי את הדיבור של האנשים...אני אבדוק מה קורה עכשיו ונראה אולי דפקתי משהו בהגדרות..

עוד מעט תמונות

פורסם

מישהו יכול להעיד על טיב הלינק מ fileplanet ?

שווה לחקות בתור 40 דקות בישביל הלינק הזה ?

פורסם

fileplant ידוע כאתר איכותי, אז אין לך מה לדאוג בנוגע לטיב ההורדה. רק שונא את האתר הזה כי זמני ההמתנה בתור הם תמיד ארוכים!

שוב יש לך את GAMERSHELL שכל חמש דקות מתפנים כמה מקומות והורדה על 80KB (לפחות לי). אז למה שלא תוריד משם וזהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים