פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים gamershell , ממש לא נראה לי שהוא פגוםעריכה: הנה זה, אני לוחץ עליו ואז הוא עושה טעינה לכמה שניות ואחרי זה כלום....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אני מוריד משם גם, ההורדה תסתיים בעוד שעה וחצי.מקווה שלא יקרה לי אותו הדבר.הצלחת להפעיל בנתיים?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים כן, פשוט הורדתי, והכל היה בזיפ, אז הוצאתי רק את הקובץ הזה שצריך מהזיפ של גיימרסהל ומחקתי את הזיפ, ואז הפעלתי(ככה אני עושה תמיד) וכמו שאמרתי, חצי שניה וזהו, אחרי זה כלום... אני עכשיו מנסה לשים אותו בזיפ ולהפעיל מתוכו עשיתי כבר 3 ריסטרטים..., גם ריסט בדרך...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים כן, גם הכוונה שלי לריסטרט של מערכת ההפעלה, כבר עשיתי 4 כאלו...., אני מנסה עוד כמה דברים עכשיו...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים דיי אני הולך להשתגע כאן, אי אפשר לעשות התקנה פשוטה!??!, למה זה לא עובד!@$!@#%!
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר המממ, SP 2 יש?גירסת ה Installer של חלונות היא העדכנית ביותר (בהנחה שההתקנה עושה שימוש בעינסטולר של חלונות)?...אם את כל אלה כבר ווידאת, ככל הנראה שתיאלץ להשלים עם העובדה שככל הנראה הורדת קובץ פגום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.