פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אם מה שאתה צריך זה סרטים וחיברו לטלחויזה אז קח GMINI אבל אם אתה רוצה נגן מוזיקה איכותי (עם סרטים אבל ב15 FPS ובלי יציאה לטלויזיה) תיקח את הX5
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר הקטע שהנגן ישמש בעיקר למוסיקה, אז השאלה היא אם האיכות של הגימני תשתווה ברמה סבירה לX5..
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הX5L לוקח את הג'ימיני באיכות הסאונד !הג'ימיני הוא נגן קטן במקצת אך עם 10 שעות בטרייה במקום 35 ל X5L.אך לג'ימיני מסך קצת גדול יותר והצפפייה בסרטים בו היא טובה יותר....אבל אם לאחר כל הטיעונים תחליט בכל זאת לקחת אותו חכה שיצה ה 402 המשוכלל יותר.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר אממ.. קצת בעייתי לי לחכות עכשיו.. ועד שיגיע לישראל.. נראה לי אני אלך על ה X5L ולא נראה לי שאני אתאכזב.. מישהו מכיר חנויות בבולגריה ?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=323&catId=2060 שקל. אני מניח גם שהם מוכרים את זה ללא קניית המכשיר עצמו.Ic3 CuB3, לא רשום שם, ואני בטוח שזה נמכר שם...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים הממ.. יש לנו פה את ה GMINI 400, נגן חביב, ה 402 לא בהכרח טוב יותר רק שונה (למשל יש לו VIDEO IN במקום CFLASH).לגבי איכות המוזיקה, כדי לבדוק... בפועל, אנשים זורקים דברים לאוויר פה בלי סימוכין...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אתה יכול לראות ולרכוש את הX5 ברשת שקם אלקטריק ב24 תשלומיםלא עדיף על בולגריה?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים אתה יכול לראות ולרכוש את הX5 ברשת שקם אלקטריק ב24 תשלומיםלא עדיף על בולגריה?זה לא מה שהוא ביקש.. ואני לא חושב שיש בשקם אלקטריק את ה-X5Lמה גם שתשלומים רבים מייקרים את הקנייה בעוד כ-5 עד 10 אחוזים דבר שהוא לא בהכרח משתלם לכולם...
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר חח פוליפון טכנולוגיות בע"מ = היבואן נכון? זה נראה לי יוצא פחות משתלם, אני יודע תמחיר שלו בארץ שעומד על כ-2.5K ולכן אני מחפש חנויות בבולגריה כדי לראות אם משתלם לי לקנות שם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.