עבור לתוכן

לאן מסמך שהגיע כמצורף נעלם???

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מסמך מצורף בOUTLOOK 2003, עיבדתי אותו ושיניתי, שמרתי בSAVE ולא בSAVE AS ועכשיו אני לא מוצא אותו! הוא לא בRECENT והוא לא במסמכים האחרונים שבוורד ואני משתגע כי עבדתי עליו המון!

מישהו יודע איפה אני כן מוצא אותו?

(לא מצאתי ב"חיפוש" כי האפשרויות למילות מפתח היו רבות מדי- עימכם הסליחה)

פורסם

לא חשבתי שנאלץ להשתמש בזה....אבל הנה - Google Desktop Search. לפי מה שהבנתי זוהי תוכנה שאתה מוריד למחשב, כותב בשורת החיפוש כמה מילים שהיו במסמך והיא תמצא לך אותו. אני עוד לא השתמשתי בזה ולא יודע כמה זה יעיל אבל, שווה לנסות.

http://desktop.google.com/?promo=mp-gds-v1-1

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

אחי, תודה רבה- אחלה תוכנה ונראית מאוד פרקטית אם זה רק היה לי רלוונטי, אבל לצערי אני לא משתמש בדסקטופ ולא שומר שם כלום.

אני יודע שזה אי שם בHIDDEN כלשהו שידי אינה משגת... אם למישהו יש משהו יותר חודרני ופולשני אשמח.

פורסם

נו מה, אתה רציני?

התקנת את התוכנה בכלל?

תראה - תתקין אותה, יופיע לך Bar כזה בשורת משימות. תכתוב שם מילה כלשהיא שאתה זוכר ממסמך ותחפש.

יפתח לך שם חלון Google, כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ על הטאב של Desktop וזה ימצא לך את המסמך.

פורסם

או במילים אחרות, התוכנה של גוגל מחפשת בכל המחשב, לא רק בדסקטופ.

פורסם
  • מחבר

בחייכם, אל תעשו ממני מפגר!

הבנתי שזה לא רק על הדסקטופ, התקנתי אותה, וכל מה שהיא עושה זה להגיד לי שיש 0 תוצאות על כל מה שאני אומר לה. בWEB היא מוצאת מצויין אבל לא זה מה שביקשתי. הגדרתי לה דסקטופ ורשמתי את המילים השונות וכלום. יש איזה משהו מיוחד בהגדרות שאני צריך לעשות?!

פורסם

כל מה שאתה צריך לעשות זה להתקין את התוכנה. ברגע שמופיע לך תיבת שיחה על שורת המשימות, אתה כותב בה מילה שאתה זוכר מהמסמך ולוחץ Enter.

חלון של Google יפתח ב-Internet Explorer ויציג תוצאות מהאינטרנט. כל מה שאתה צריל לעשות זה להעביר ל-Tab של Desktop ושם הוא יראה לך חיפושים מתוך המחשב.

פורסם
  • מחבר

דהההההההההה, גושה, אני לא כזה מפגר!

העברתי לטאב של דסקטופ, ניסיתי מליון מילים שונות ממליון מסמכים שונים וכלום! וזה לא נראה לי שהו מחפש כמו שהוא אמור לחפש, אלא הוא יורה תשובה מיידית של 0 !

כנראה משהו בהתקנה לא עשיתי טוב.

פורסם

אם כך התשובה פשוטה: האאוטלוק חילץ את הקובץ לתיקיה זמנית כדי שתוכל לצפות בו, וכנראה שהוא מחק אותו בשלב כלשהו. תנחומי.

פורסם
  • מחבר

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים