עבור לתוכן

מארז איכותי למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב חדש ואני צריך  הצעה למארז איכותי שלא יתחמם יותר מדי-שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו  הרבה מקומות למאווררים, 

פחות חשוב לי היופי(אבל בכל זאת אם הוא גם יהיה יפה לא יזיק...) המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)וגם חשוב שתיהיה דלת שקופה

הנה בינתיים מה שנראה לי:

Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case

Super ATX Chieftec OEM

עריכה: טעות התכוונתי לכתוב 650ש"ח(תקציב)

פורסם

שיהיה גדול, מאלומיניום דק , מאווררים טובים, ושיהיו הרבה מקומות למאווררים,

המחיר הוא בערך550 כולל ספק (לפחות 380W)

Dream on...?

פורסם

תעלה תתקציב אין מצב שתמצא מארז גדול (TOWER)+חלון ומאווררים וספק של 380W ב650 שקל

אולי ב800+ :screwy::smile1: ;D

פורסם

אם כבר אתה מעלה ל800 אולי תחשוב להעלות עוד טיפה ואז תרח את הSTACKER למה הבנתי שהגיעו לארץ דלתות עם חלון

צריך להיות משהו פגז!

פורסם

ב Stacker עולה סביבות ה 1000 בלי ספק כוח

הדבר היחיד שאפשר למצוא בתקציב הכי נמוך זה ה SuperTalent / Chieftech + ספק זול

פורסם

צודק , אבל ראיתי שמעלים פה מעל התקציב אז אני בא להניח שייבדוק כי אני כבר כמה חודשים חוסך כדי להביא את המארז הזה

ובכל פעם אני מוצא את עצמי עם מחצית הסכום ממש כמו פותח התרד

בקיצור לפותח התרד אם אתה רוצה לעשות צעד חכם פעם אחת בחייך - חסוך קצת ותקנה אותו נקודה !

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר תרגעו.... אני יודע קצת הגזמתי עם המאוררים וכל זה בתקציב הזה(סתם רציתי לבדוק ;D....) ,אבל אני לא מבקש את המארז הכי פצצה שיש... בסה"כ אני רוצה שלא יהיו כל כך בעיות חום וכאלה, והחלון אני דווקא כן צריך(אני לא מודר כך שאני לא הולך לנסר חלון לבד), אולי אני אוכל לעלות את התקציב מקסימום 750-כי זה נראה לי קצת טיפשי להוציא יותר מזה על מארז+ספק, עדיף כבר להשקיע במחשב עצמו.....

נ.ב. -פתחתי בטעות עוד נושא כזה על המארז, פשוט פתחתי בהתחלה את זה ואז לא מצאתי אותו חשבתי הוא נמחק או משהו... כך שאפשר לנעול את הנושא השני :smile1:

פורסם

מה המערכת המיועדת למארז הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים