עבור לתוכן

מחשב נתקע בעת איתחול/בעת עבודה לסירוגין ללא כל סיבה נרעית לעין...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז ככה ....

מפרט{

AMd 2000+

gigabyte 7xde

maxtor 120 GB

DVDRW LG

DVD ROM toshiba

Nvidia 5200 fx

WD 80 gb

}

בזמן האחרון המחשב יבל רצון משלו והוא לא בדיוק תומך ברצונות שלי (לעבוד למשל ;-) ).

על המחשב מותקן כרגע Mandrake 10.1 (הבעיות קיימות גם בוינדוס ) .

בדקתי לפי הFAQ ואינני מוצא תשובה.

בעת שהמחשב שאני מפעיל את המחשב אינני רואה כלום על המסך (מתנהג כמו במצב Suspend) אינני שומע רעשי טעינה וגם אינני שומע ציפצוף תקלה אורות הכוננים דלוקים מאורר המעבד דולק אבל שום דבר חוץ מזה .

אני מנסה לעשות כמה פעמים ריסט /הוצעה מהחשמל (כשאין ברירה) ורק אז הוא מועיל בטובו לעבוד כשהוא כבר מועיל בטובו להדלק הוא נתקע במהלך עבודה (בדקתי לפי זמנים כל פעם משהוא אחר אבל לא יותר מחצי שעה).

פעם אחת אחרי אחד הריסטים הוא הודיע לי bios checksum eror

טמפ מעבד 45 מעלות ללא המהרה .

טמפ מערכת 70 מעלות .

נתונים לפי Via sensor 686a .

התקיעות /ריסטים כבר דפקו לי את הפרטישנים (הכונן דיווח כי הקיבולת שלו היא 7 טרה ביט) בגלל זה הייתי צריך להתקין הכול מחדש (חילוק + פירמוט) .

נ.ב.

לפני כשנה מתו לי הזיכונות .

בתודה מראש ...

פורסם

יכול להיות שהספק שלך דפוק, וכתוצאה מכך דפק את הלוח? יכול להסביר גם את מות הזכרונות שלך.

עוד דבר, תבדוק את טמפרטורת הרכיבים בBIOS בתחילת עבודה, ואז שוב מיד לאחר שהוא נתקע. יתכן שמשהו מתחמם ותוקע את המחשב.

טמפרטורת המערכת שלך גבוהה באופן חריג, אני חושב.

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי רדוף .... היום הוא החליט לעבוד ולא נתקע כבר כמעט 18 שעות .

האם אתה ממליץ לקנות ספק חדש ? אם כן איזה היית ממליץ (מעוניין בשקט...)

פורסם

אכן נשמע כמו בעיית ספק, אבל לפני שרצים לקנות עדיף לבדוק. אם אתה יכול להשיג ספק ממישהו או ממחשב אחר תחליף תעשה בדיקה יום יומיים תראה מה קורה.

אם אכן זה הספק, (אף רכיב אחר לא נפגע) אחד משני אלה יעשה את העבודה :

http://shop.alterity.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=43_87_151&products_id=899

http://shop.alterity.co.il/index.php?main_page=product_info&cPath=43_87_150&products_id=894

פורסם
  • מחבר

כנראה ספק :

גיליתי שהמאורר שלו לא תמיד נדלק (וכשהוא לא המחשב ניתקע )...

בכל מקרה בינתיים :

[mashrom_head@bluebitch mashrom_head]$ uptime

08:43:35 up 1 day, 9:50, 3 users, load average: 1.28, 0.94, 0.64

פורסם

אם אתה קצת מבין ובא לך לחסוך, תפרק את הספק תפתח אותו ותחליף את המאוורר (או שתשמן אותו יש מדריך לשימון מאווררים איפשהו באתר).

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים