פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים לאחרונה קנייתי מחשב חדש עם הצורב NEC 3540A שהופיע בתור כונן D אך גם הWINDOWS התקין אותו ועכשיו יש לי גם F צורב למורות שיש רק כונן אחד. יש לציין הכונן השני לא עובד ומוגדר SCSI אייך לבטל ,מה לעשות? תמונות מצורפות:
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים תבדוק אם יש לך תוכנות ליצירת דיסקים וירטואליים לשם פתיחת קבצי ISO\BIN...., כמו DAEMON TOOLS או ALCOHOL 120%....
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אני משתמש ב-Daemon Tools, ככה שאני לא בדיוק יודע איך זה נראה ב-winiso אבל בגדול מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לתפריט של התוכנה (אני משער שזה לחיצה על ה-Icon שלה בשורת הסמלים ליד השעון ולחפש באחד התפריטים אפשרות של Set number of devices = Disable.זה אמור לבטל את הכונן הוירטואלי.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים זאת שיטה שאמורה לבטל את השימוש של המערכת הפעלה בהתקן, אבל היא עדיין תזהה אותו פשוט בתור מנוטרל.כנס לdevice managerכנס למאפיינים של הכונןתחת device usage למטה תבחר בdo not use...תאשר ומיד יופיע לך בdevice manager הכונן עם X עליוזה יעלים לך את הכונן מיידית מה-my computer
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר אוקי זה העלים את זה מהמחשב שלי אבל זה נשאר ברשימה רק שמסומן על זה איקס.תודה.סתם שאלה זה איכשהו קשור או יכול לפגוע בשימוש של הכונן הDVD ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.