עבור לתוכן

Windows 64bit - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

אז ככה WINXP32 קיים כבר 6 שנים? למיקרוסופט היה צורך למלא מעט את החלל ולספק תמיכה לאותם מעבדי 64 ביט. XP64 הוא לא 64BIT אמיתי אם אני לא טועה אלא פשוט 32 "שהלבישו" עליו את ה 64. חוץ מזה הוא אף פעם לא תפס כמעט אף אחד לא משתמש בו ויש הרבה ישומים שלא תומכים בו ובוא לא תומך בהרבה ישומים. שלא לדבר על מחסור בדרייורים מתאימים ועוד. לדוגמה! תוכנת העברת שאתה מקבל יחד עם מקלדות מיקרוסופט LOL.

• תגובות 648
  • צפיות 94.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני משתמש בו יותר מחצי שנה ואני אומר לך שאין לי שום בעיית דריברים או יישומים. כל מה שאני רוצה להעלות אני מצליח - ואם לא (נדיר) תמיד יש תחלופות.

מה זה משנה "הלבישו" עליו 64 או לא? אנחנו מדברים על תוצאות - ויש תוצאות.

פורסם

אז ככה WINXP32 קיים כבר 6 שנים? למיקרוסופט היה צורך למלא מעט את החלל ולספק תמיכה לאותם מעבדי 64 ביט. XP64 הוא לא 64BIT אמיתי אם אני לא טועה אלא פשוט 32 "שהלבישו" עליו את ה 64. חוץ מזה הוא אף פעם לא תפס כמעט אף אחד לא משתמש בו ויש הרבה ישומים שלא תומכים בו ובוא לא תומך בהרבה ישומים. שלא לדבר על מחסור בדרייורים מתאימים ועוד. לדוגמה! תוכנת העברת שאתה מקבל יחד עם מקלדות מיקרוסופט LOL.

XP 64 BIT לא "מולבש" ולא נעליים

הוא מבוסס על ה Windows Server 2003

פורסם

איך אני בודק אם יש לי אותו או את 32 ביט ?

פורסם

מחשב שלי-> מאפיינים, צריך להיות כתוב שם.

פורסם

יש לציין שזה אמור להיות כתוב על הרקע הבסיסי של שולחן העבודה.

פורסם

לא יודע מי אמר לך את השטויות האלו, אולי בגרסאות הבטא של המערכת.

פורסם

יש לי את הגרסה האחרונה. רק לפני שבועים מחקתי אותה. לא היה לי XP נורמלי ביום בקיבלתי את המחשב ואחר כך התעצלתי אבל בסוף נמעס מכל הבעיות ופירמטתי.

פורסם

בדרך כלל זה קורה כשעושים אקטיבציה לא חוקית...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו.

אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ניסיתי לעקוב אבל זה ממש קשה לקרוא תכתובת של שנתיים(הת'רד נפתח ב2005)..

כעקרון אני קונה בקרוב מחשב חדש C2D ואני רוצה לנצל את היכולות שלו... אז כמה שאלות שעולות מזה..

1) נכון לגרסאות היום של ה 64 ביט, היא יורת טובה מה32 ביט? יש יכולות הפעלה של רוב התוכנות המשומשות/דרייברים נפוצים?

2) אם אני אתקין את ה32 ביט, האם אני יוכל להפעיל משחק שמשתמש ב 64 ביט? אני לא בטוח אם הגרסא פשוט מוסיפה תמיכה של 64 ביט או שידרגה את הקוד עצמו של ווינדוס ככה שיתמוך ב 64 ביט.

3) מה מומלץ לעשות כיום?

תודה.

פורסם

כיום אם כבר קונים אז עדיף את ויסטה, השקעה לעתיד למרות שהיא מערכת הפעלה לא בשלה.

יתר השאלות נענו כאן עשרות פעמים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אממ.... איך זה שיש דיון רשמי לוינדוס 64ביט ולא לויסטה?

פורסם

בשביל זה יש את הפורום.

אם ויסטה תהיה נדירה כמו XP64, אני מבטיח שנעשה גם לה ת'רד מיוחד.

עד אז...הבנת לבד.

פורסם

SP2 שוחרר

Release Notes

וורלון, צא מהחליפה ושים את החדשה בעמוד הראשון :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים