פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים היי, אני מחפש מאווררים למארז, למחשב עם מעבד AMD 3200.חשוב לי מאד שהמאווררים יהיו שקטים (אך כמובן גם יעילים). קראתי שה - Vantec Stealth די שקט.חשבתי גם לקנות Fan controller של CoolerMate Commander7 או Zalman, מה עדיף? האם זה כדאי?תודה
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים לך על כמה מאוררים סבירים (לא חלשים כמו הStealth 80mm), ובנוסף תקנה פאנבאס אבל משהו רציני כמו של זלמן, לא צעצועים כמו של וואנטק.ככה תוכל לשלוט כמו שצריך על מספר גדול של מאוררים, תוכל להשקיט אותם כמה שתרצה, אבל במידת הצורך (אם ביום מן הימים תצטרך קירור חזק יותר) תוכל להגביר אותם לזרימת אוויר מעולה (:
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר על איזה מאוורר אתה ממליץ? אל תשכח שעוצמת הרעש מאד חשובה לימה לגבי ה - fan controller של CoolerMate? ה - fan controller יפעל עם כל מאוורר?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים כמו שאמרתי קודם אל תיחס לעוצמת הרעש של המאורר חשיבות כי בכל מקרה אתה יכול להנמיך אותו דרך הפאנבאס.לפאנבסים יש תלות ב2 דברים:העומס שהוא יכול לספוג על ערוץ בוסס (נספר באמפרים), והחיבור שהוא כולל (3 פינים או מולקס).הקומנדר7 נראה נחמד, וכתוב שהוא כולל 7 ערוצים שונים שזה המון,לא ראיתי כמה A כל ערוץ יכול לסחוב,המתחים שהוא מוציא זה בין 6 ל 11.5 שזה מצד אחד לא מעט מספיק להשתיק לגמרי את המאוררים, ומצד שני לא נותן את המקסימום שהמאוררים אמורים לפעול בו.סך הכל הפאנל נחמד מאוד אבל רחוק מלהיות מושלם, אין לי מושג איך הוא לאורך זמן.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר תודה על התשובות,ובכל זאת יש למישהו המלצה קונקרטית למאוורר 80 מ"מ? איך לדוגמא ה - ThermalTake Smart 2? האם אני בכלל צריך "smart" אם אני קונה פאנבס?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אתה לא צריך סמארט שיש לך פאנבאס.הסמארט יהיה כבד מאוד על רוב הפאנבסים.בשביל להגיע למצב של שקט עם הסמארט פאן, תצטרך להתפשר על זרימת אוויר חלשה מאוד.תלך על מאוררים שמיועדים להיות סבירים, לא חלשים מאוד ולא חזקים מאוד.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר אז נראה לי שאני אשלב אלך על מאווררים חזקים ורועשים עם fan controller.פאנקונטרולר של - CoolerMate 7 channel fan controller Commander7ומאווררים של AeroCool X-Blaster 80MMמה אתם אומרים?
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מצויין כי גם עים היו רועשים כמו ש- Vatos-Locos אמר אתה תוכל להמיך להם את המהירות והן היו שקטים בהצלחה אחי :xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.