עבור לתוכן

בעיית בכרטיס קול מובנה עם 64 ביט

Featured Replies

פורסם

המחשב שבחתימה,יש לי בדיוק אותו מחשב נוסף,אלא עם כרטיס קול מובנה,עד עכשיו לא היו לי שום בעיות עם הסאונד,פתאום היום,אחרי שהתכנתי אווסט אנטי וירוס (ואני לא ממש בטוח שאווסט אשם),אני מקבל סימן קריאה צהוב ב Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio....לא משנה מה עשיתי אם זה עדכון לדרייברים מהאתר של אינטל (מה שגם מוזר פתאום שהדרייבר האחרון השתחרר היום),system restore,הסרה של ההתקן הזה ולתת לwindows לגלות אותו מחדש....כלום.

אני לא מצפה לתשובה מאחר שמישהו חכם לא משתמש ב windows xp 64 bit,אבל אולי בכל זאת.

פורסם

לXP64 אין הרבה דרייברים...

כנראה לשבב שלך אין דרייבר...

פורסם
  • מחבר

אז איך שמעתי עד עכשיו? מה דמיינתי?

פורסם

אה, חשבתי שהבעיה החל הלאחר התקנה של ה64 ביט...

תנסה לעשות RESTORE.

פורסם
  • מחבר

אוריפ,עם כל הכבוד שאתה מנסה לעזור אתה לא קורא,עשיתי כבר system restore.

פורסם

אני לא יודע מה קורה לי...

סורי...

בכל מקרה, תנסה לעשות WINDOWS UPTADE.

תנסה להסיר את האווסט רק ליתר בטחון שזה אכן לא הוא...

פורסם
  • מחבר

windows update לא נותן כלום,ניסיתי....מאחר ועשיתי system restore,אווסט לא נמצא יותר על המחשב.

עריכה:

ניסיתי להתקין אווסט שוב,והפעם להסירו בצורה נקייה...עדיין שום דבר :(

עריכה שנייה:

אוקיי,אני לא היחידי עם הבעיה,אני ועוד הרבה מחכים לתשובה רשמית ממייקרושיט ב newsgroups. :bash:

פורסם

ניסית אולי לבחור באפשרות של Roll Back Driver?

פורסם
  • מחבר

ניסית אולי לבחור באפשרות של Roll Back Driver?

כן,אין,כי אלו הדרייברים האחרונים (והראשונים) שהותקנו יחד עם ה windows.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,הסיבה שאני מקפיץ היא שיש תרופה לבעיה.....כמו שחשבתי זו לא הייתה אשמתי אלא אשמת מייקרוסופט,יצא patch לבעיה הזו,אני הייתי ממליץ לשים את ה"תרופה" הזו בדף הראשון של הסטיקי של

windows 64 bit

כל מי שיש לו לוח אם אם כרטיס קול מובנה High Definition,ויש לו בעיה עם הסאונד,מתבקש להוריד את הפאצ" הבא..לי אישית אחרי אתחול הסאונד עבד ללא שום בעיות,יש כאלו שצריכים להתקין את הדרייברים האחרונים שיצאו,מהאתר של אינטל אחרי האתחול.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?amp;amp;amp;displaylang=en&familyid=0E850506-50EE-4458-902F-F9FC59201B04&displaylang=en#affinity

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים