עבור לתוכן

מה מהירות הזיכרון הגבוהה ביותר ללוחות AMD?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שהלוחות של AMD  לא תומכים ב-DDR2 ולכן לפי מה שהבנתי  המהירות הכי גבוהה זה 400MHZ, אבל ראיתי כל מיני עם 433MHZ(או שזה סתם בולשיט? :s05:) וסוגים אחרים.

אני מתכנן לקנות מחשב +ATHLON64 3500 ורוצה לקחת זיכרון מהיר וחזק. אם תוכלו אולי להמליץ על  אחד כזה שיעזור בגרפיקות כבדות, משחקים וכאלה.

או שאולי עדיף לחכות ל-DDR3( :-\) ש-AMD הודיעה שתדלג ישר אליו . תודה מראש

פורסם

433MHZ, או לפעמים גם PC3500, זה אומר שבמידה ותעשה אוברקלוק,

ותעלה את הבאס למעבד הם מבטיחים ובדקו שהזיכרון יציב במהירות הנ"ל.

פורסם

אני יודע שהלוחות של AMD  לא תומכים ב-DDR2 ולכן לפי מה שהבנתי  המהירות הכי גבוהה זה 400MHZ, אבל ראיתי כל מיני עם 433MHZ(או שזה סתם בולשיט? :s05:) וסוגים אחרים.

אני מתכנן לקנות מחשב +ATHLON64 3500 ורוצה לקחת זיכרון מהיר וחזק. אם תוכלו אולי להמליץ על  אחד כזה שיעזור בגרפיקות כבדות, משחקים וכאלה.

או שאולי עדיף לחכות ל-DDR3( :-\) ש-AMD הודיעה שתדלג ישר אליו . תודה מראש

אין הרבה הפרשים במהירות של זכרונות בין יקר לזול, בכל הנוגע ללוחות זה טיפה מסובך עכשיו עם המחלקים החדשים ,תלוי באיזה מעבד אתה משתמש - אבל יש תמיכה עכשיו לעד DDR 500 , אבל זה לא ממש משפיע על הביצועים.

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-e3-mem_7.html

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על הקטע עם 433 הבנתי בערך(למרות שאני לא יודע כלום על אוברקלוק ...:bash: :bash: :bash:)

ולגבי ה-DDR500 - בינתיים לא ראיתי את זה בשום מקום , ואיך יכול להיות שהמהירות הזאת לא כל כך תשפיע?? למשל במשחקים אני יודע שזה חשוב מאוד..

והמעבד שלי אמרתי כבר-+ATHLON 3500 עם 1 מטמון בערך , והלוח אם בטח אני אקח nVidia nForce4 , אז נראה לך שהזכרון הזה יתאים?

פורסם

זה לא משנה מה שאתה יודע - העובדות מדברות בעד עצמן

פורסם

קודם כל תודה על הקטע עם 433 הבנתי בערך(למרות שאני לא יודע כלום על אוברקלוק ...:bash: :bash: :bash:)

ולגבי ה-DDR500 - בינתיים לא ראיתי את זה בשום מקום , ואיך יכול להיות שהמהירות הזאת לא כל כך תשפיע?? למשל במשחקים אני יודע שזה חשוב מאוד..

והמעבד שלי אמרתי כבר-+ATHLON 3500 עם 1 מטמון בערך , והלוח אם בטח אני אקח nVidia nForce4 , אז נראה לך שהזכרון הזה יתאים?

א. ה3500 בא עם 512KB ה3700 SD בא עם 1 מגה ואותה מהירות שעון .

ב.יש הרבה שסוגרים גם 600 MHZ (ויותר) לזיכרון עם AMD ככה שזה תלוי אם אתה עושה אובר או לא.

אבל כמו שiB@32 ציין כבר יש תמיכה ל 500MHZ בלי אובר אבל הביצועים לא ממש שווים את ההשקעה .

פורסם
  • מחבר

בינתיים לא נראה לי שאני אעשה אובר למחשב החדש, כי אני לא ממש מבין בזה ואני לא רוצה להתחיל לעשות עליו ניסויים ואחרי שלושה ימים אני מגלה ששרפתי כל חלק שיש בפנים... אבל אם אני אקח את הזכרון הזה ולא יעשה אובר אז הביצועים לא יהיו משהו???(בכל זאת מחשב חדיש והכל..)

או שאולי עדיף לקחת פשוט יותר זכרון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים