פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אני ניסיתי לחבר אליו 3 עכברים שונים שעבדו בעבר,ולאף אחד הוא לא מגיב גם אחרי התקנת הדרייבר.כשאני נכנס למנהל ההתקנים לא מופיע שום עכשיו שםוכנ"ל כאשר אני מנסה להוסיף חומרה חדשה למחשבאו כשאני בודק את חומרת העכבר בלוח הבקרה (כמובןאחרי התקנת הדרייברים, כל אחד בנפרד).אני כבר לא יודע מה לעשות ונראה לי שהחיבור עובד בגללשהעכבר האופטי שלי מגיב לתנועות כשהוא מחובר למחשבאבל המחשב לא רוצה להזהות אותו.נ.בזה פנטיום 3 די ישן עם ווינדוס XP.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים תנסה לחבר כל מיני סוגי עכברים, כלומר USB, או PS2 או עכבר סיראלי ישן. אני מניח שבאחד הכניסות זה יעבוד
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר כל העכברים הם ב PS2 ושני היציאות USB שיש לי על הלוח אם נשברו :-\ .שוב, עד לפני כמה ימים הכל פעל כמו שצריך.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אני יודע שזה קשה אבל תנסה למצוא עכבר סיראלי ישן או מתאם מ PS2 לסיראלי כדי לבדוק את זה ביציאה אחרת
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר אני ינסה, תודה בכל אופן.יכול להיות שזה קשור לבעיה אחרת שהייתה לי שהווינדוס לא רצהלעלות, כי זה קרה אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.