פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים בכול פעם שאני שם משחק במחשב המחשב לאחר דקה נתקע (לא עובד כלום צריך ללחוץ ריסט) בדקתי חום של המעבד , כרטיס מסך והלוח אם אבל : מעבד 56 כרטיס 53 לוח אם 42 מישהו יכול לעזור לי??
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר חחחחחחח שכחתי מזה AMD Athlon XP2600 BARTON GIGABYTE 7N400 PRO2 Geil 400 MHZ 256 X2 WERSTEN DIGITAL 160GB SATA gigabyte radeon 9600pro פלוס ספק ומארז גנריים של RAIDMAX עריכה: בדקתי אם המשחק נתקע בSA וגיליתי שהוא לא נתקע (אני משחק על ההגדרות כמעט הכי גבוההות) ורק ב Call of duty ו Enemy territory הוא נתקע אגב , למה אף אחד לא עונה? :sleep:
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים לא כולם יושבים מול המחשב כל היום בשביל לענות לך. אם תחכה בסבלנות, תקבל תשובה בסוף.נסה למצוא טלאים למשחקים שנתקעים, לעדכן דרייברים של הלוח, כרטיס מסך וכו'.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים תראה אחי הצעה שלי כמו שחברי אמר פה תעדכן את כל הפרטים.יתר על כך תפתח את המארז שלך מאחורה, איך אומרים תן למחשב קצת אויר... ייתכן מאוד כי עודף טמפ' משפיע על כך... (ייתכן וזה יעזור, שווה לנסות, אבל לפני זה תעדכן דרייברים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.