פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אני נשאר עם המזוודה של Walla.גם ככה אני לא מעלה הרבה תמונות, אז לפתוח עכשיו חשבון חדש באחד מהאתרים הנ"ל? יש לי כבר אימייל בוואלה, אז אני יכול להעלות תמונות משם.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אני נשאר עם המזוודה של Walla.גם ככה אני לא מעלה הרבה תמונות, אז לפתוח עכשיו חשבון חדש באחד מהאתרים הנ"ל? יש לי כבר אימייל בוואלה, אז אני יכול להעלות תמונות משם. אתה לא צריך לפתוח חשבון ב-ImageShack.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים זה גם אחד החסרונות שלו-> אין לו חשבון שם, ולכן כולם יכולים להיכנס ולראות את התמונות.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים free file/image hostsאישית אני מעדיף את photobucket.com הכי נוח לדעתי בגלל האפשרות לסדר באלבומים, לתת לינקים, תמונות מוקטנות כקישור בפורומים, הכל, ממש הכל.(מנומקות עוד סיבות למה אני חושב שהם הכי טובים, בלינק שנתתי)מעצבן שהם מקטינים אוטומטית תמונות שמעל 256 קילו בייט, אבל זה עדיין הכי שווה לדעתי.הנה אחד מהאלבומים שלי שם :http://photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים ב IMAGESHACK אפשר להירשם אם שם וססמא, ואז אפשר לנהל גם את התמונות שלך באתר...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים ועדיין יש להם שיטה של קרדיטים, שעולה כסף להעלות תמונות בצורות נוחות יותרבכל מקרה, ב photobucket כשאתה מקשר לתמונה (בין אם זה בלינק, ובין אם זה באמצעות תמונת thumbnail שלה) אז היא נפתחת לבד, בלי פרסומותפשוט תמונה בחלון משלה, כמו שצריך להיות, זה הרבה יותר נוח ככה לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.