עבור לתוכן

המחשב פשוט נתקע במשחקים

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי

בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה)

תודה מראש לעוזרים

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב, הייתי באובר קלוק והורדתי אותו לגמרי וזה עזר אבל אני רוצה להמשיך להישאר באובר קלוק, מה אני יתחיל לעשות? או שזה בגלל הזכרונות? כי הם דיי ישנים ולא טובים בכלל לאובר קלוק

ובקשר לבעיה עם התמונה, יש לכם הצעה?

פורסם

כנראה שה OC שלך לא יציב.

שאתה עולה ב OC, תעלה לאט לאט תוך כדי בדיקה ב S&M ו PRIME 95 לבדיקת יציבות.

פורסם

הבעיה בתמונת נראית כמו בעיית OC נפוצה, הזיכרון לא עומד בתדר שהגדרת לו

נסה לדאוג לקירור טוב יותר-סידור כבלים, הוספת מאוררים, ניקוי המאוררים הקיימים ואולי אף שימונם

פורסם

יש לך בעיית חימום

כרטיס המסך מתחמם במשחקי 3D ומפסיק לתפקד

פורסם
  • מחבר

שאני מעלה את הFSB של המעבד אני צריך לעלות גם מתחים? ואת הPCI צריך להשאיר על אוטומט או לנעול אותם?

הבעיה בתמונת נראית כמו בעיית OC נפוצה, הזיכרון לא עומד בתדר שהגדרת לו

נסה לדאוג לקירור טוב יותר-סידור כבלים, הוספת מאוררים, ניקוי המאוררים הקיימים ואולי אף שימונם

אני חושב שאתה צודק, כי אחרי שהורדתי את האובר קלוק כבר לא ראיתי את ההודעה הזאת...

אבל בקשר לטמפ' היא מצוינת, אבל מה שיכול להיות זה אולי הטמפ' של הכרטיס מסך שלי כי ניראה לי שזה קצת גבוהה

ממה שהמעלות שאמורות להיות לו במאמץ ובמנוחה? X800XT של HIS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים