פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים שלום קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר משהו כמו 12 ג'יגה של דברים למחשב החדש ורציתי לדעת מה הדרך הכי מהירה לעשות את זהחשבתי על שני דרכים:א. - הורדת ה-12 ג'יגה לIPOD ולאחר מכן למחשב החדש - הבעיה היא שאני יצטרך להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לנגן ב-USB 1.1 ונראה לי זה יקח ימים שלא לדבר על להוריד את זה חזרה מהנגן למחשב החדשב. - חיבור שני המחשבים דרך הכרטיס רשת ואז לעשות שיתוף - אני לא יודע כמה מהירה הדרך הזאת (?)עוד דרך שחשבתי עליה היא העברת כל הדיסק הקשיח אבל אני מעדיף לא לעשות את זה כי גם אני לא יודע איך לחבר וגם אין לי כוח להתעסק עכשיו עם בעיות שפתאום יצוצו במחשב החדש (תאימות ובולשיט בנוסח)דרך אחת שנפסלת בטוח היא צריבת 12 ג'יגה על דיסקים (מישהו יודע למה?) ואני לא מתכוון לקנות צורב DVD אז זה ירד מהפרקאודה למי שיגיד לי מהי הדרך המהירה ביותר או שיציע הצעה אחרתתודה.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הכי מהיר והכי פשוט זה אם תחבר את הדיסק הקשיח,אין בעיות של תאימות זה דיסק קשיח,חבר אותו במקום הסידי או אפילו על אותו הכבל לכמה דקות,ג'מפר אותו בהתאם,זרוק את תכולתו לדיסק הקשיח החדש וגמור סיפור.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים המהירות ברשת בתאוריה היא 12.5MByte\s ובמציאות משהו כמו 9MByte\sשזה אומר שזה יקח איזה 23 דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.