פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הורדתי את העדכון עברית מהאתר hebpod עשיתי כל מה שצריך לפי ההוראות שלהם, ולא עובד לי..יש לי אייפוד 29 ג'יגה צבעונימישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?אם למישהו עבד העדכון אז בבקשה אם אפשר לעזור
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים אתם רוצים להגיד לי שהעדכון לא עובד, ואני סתם הזמנתי מחו"ל אייפוד פוטו 30 ג'יגה, כי הבנתי שאפשר לעדכן אותו לעברית !
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים זה לא מה שאמרו לו...מה שאמרו לו זה לשאול בפורום המיועד לכך מהאתר ממנו הוא הוריד את העדכון...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים זה לא מה שאמרו לך...מה שאמרו לך זה לשאול בפורום המיועד לכך מהאתר ממנו הורדת את העדכון...לתגובה של מי הגבת ?לא הבנתי ממש תכוונה שלך.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים פותח הנושא (אף פעם לא אהבתי את המילה הזאת ת'ארד) וכותב ההודעה הזאת:אתם רוצים להגיד לי שהעדכון לא עובד, ואני סתם הזמנתי מחו"ל אייפוד פוטו 30 ג'יגה, כי הבנתי שאפשר לעדכן אותו לעברית !הם לא אותו בן אדם...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים סליחה, הכוונ ההיית הלאקליפס עם הסתמכות לתגובה של פותח הנושא. אני אערוך...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים זה שלו לא עבד לא אומר שלך זה לא יעבוד...לי למשל יש מיני עם עברית תקינה (טפו טפו טפו).יכול להיות שהוא לא התקין זאת כראוי...תשאל בפורום ממנו הורדת את התוכנה (באתר)...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר העדכון לא עבד לי והתקנתי בדיוק לפי ההוראות.. ניסיתי כמה פעמים ולא עבד לי... דרך אגב הורדתי אותו דרך האימיול ואין מצב שזה זיוף אבל אני לא יודע...נראה לי אני אשלח להם אימייל על הבעיות..יכול להיות שלא עובד בגלל שזה האייפוד 20 ג'יגה החדש? הצבעוני..ואין להם פורום באתר רק אימייל למקרה שיש בעיות
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים בהצלחה בניסיון לקבל מהם עזרה אחרי שהורדת את העדכון שלהם (שעולה כסף) באופן לא חוקי דרך האימיול... : וסתם "הימור פרוע", אני מניח שזה לא עובד כי יש להם גירסה שונה לכל דגם.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר אני הורדתי את הגירסא הנכונה דבר ראשוןואם עכשיו לא עובד לי אז מזל שהורדתי דרך האימיול ולא שילמתי על זה 25 שקל כמו מטומטם, סתם בזבוז
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים דיי נמאס לי שאנשים לא עונים... :pissed: [glow=red,2,300]משהו מוכן לעזאזל להגיד לי מה השם של הקובץ באי-מיול??[/glow]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.