עבור לתוכן

מה משפיע על מהירות סריקת ווירוסים בתוכנות אנטי ווירוס שונות?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכמות הקבצים שבכונן הקשיח משפיעה על מהירות הסריקה, אבל רציתי לדעת איזה גורמים עוד יכולים להשפיע (לטובה)?

אם אני אוסיף זיכרון ל-512MB שיש לי זה ייקצר בהרבה את זמן הסריקה?

פורסם

זה תלוי בעיקר במעבד.

אם תוסיף עוד 512 זה ישפר לא רק את זמן הסריקה אלא גם את ביצועי המחשב בתוכנות ומשחקים אחרים..

זמן הסריקה תלוי גם באיך שתכננו את האנטי וירוס, איזה קבצים הוא יסרוק ואילו לא, כמות המשאבים שהוא צורך מהמערכת וכו'..

פורסם
  • מחבר

יש לי 768MB של זיכרון. רק חשבתי שלא ארגיש ממש בהבדל גדול בין 768MB לבין 512MB אז תיכננתי היום למכור את ה-256MB האלו.

אתה מציע שאני אשאיר אותם?

פורסם

אממ אני חושב שכדאי להיפטר מה256 ולקחת עוד סטיק של 512 ככה יהיה לך גם ג'יגה וגם דואל :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן לקנות מחשב A64 חדש בעוד כמה חודשים, אחרי שאמצא עבודה ויהיה לי מספיק כסף. אז לא מעוניין להשקיע כרגע בזיכרון גדול יותר.

נראה לי שאשאר עם ה-256MB שהתכוונתי למכור, כי שמתי לב לקצת ירידה בביצועים.

תודה לך על העזרה :).

דרך אגב, עשיתי סריקה עם NORTON ANTI VIRUS 10, עברה שעה וחצי והבדיקה עדיין לא הסתיימה :-X. זאת הסיבה ששאלתי לגביי ההשפעות על זמן הסריקה מלכתחילה :).

פורסם

תעבור לTrend Micro Internet Security 2005, אחלה אנטיוירוס.. סורק מהר.. מגלה כמעט כל ווירוס שהאחרים מגלים.. לא לוקח יותר מדי משאבים מהמערכת.. קליל ופשוט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

השגתי את האנטי ווירוס Sophos Antivirus V3.95, אני אנסה אותו ואחרי זה אנסה את האנטי ווירוס שהמלצת עליו.

תודה על ההמלצה אגב :).

פורסם

בבקשה..

וSophos לא כל כך טוב.. לא זוכר מה היה הפאק כשהשתמשתי בו אבל עזבתי אותו באותו יום ;D

ניסיתי כבר את כל האנטי וירוסים הקיימים נראה לי :nixweiss:

פורסם

דרך אגב, עשיתי סריקה עם NORTON ANTI VIRUS 10, עברה שעה וחצי והבדיקה עדיין לא הסתיימה :-X. זאת הסיבה ששאלתי לגביי ההשפעות על זמן הסריקה מלכתחילה :).

אז תפסיק להשתמש באנטי וירוס הנוראי הזה של נורטון ותעבור לקאספרסקיי או nod32...

פורסם

nod32 באמת אחלה, קאספרסקי די איטי ומעצבן ולפעמים עושה בעיות (אצלי הוא גרם למסכים כחולים..).

פורסם

אז תפסיק להשתמש באנטי וירוס הנוראי הזה של נורטון ותעבור לקאספרסקיי או nod32...

מסכים.

קאספרסקי די איטי ומעצבן ולפעמים עושה בעיות (אצלי הוא גרם למסכים כחולים..).

איטי? ממש לא.

כנראה שאתה לא דוגמה, כי אצל הרבה משתמשים אחרים הוא עובד מצויין ללא בעיות.

תריצו חיפוש בפורום על kaspersky, תקראו רק דברים טובים.

פורסם

מסכים.

איטי? ממש לא.

לכל דבר יש חסרונות...הקאספרסקי לעומת הNOD32 דיי כבד...אני אישית מעדיף את הNOD32...:).

פורסם

מסכים.

איטי? ממש לא.

איטי אני מתכוון בזמן סריקת ווירוסים.. וזה ב2 מחשבים.. אחד עם 512MB ואחד עם 1GB הראשון עם מעבד 2.6GHZ והשני עם 3200+ (אלה לא מחשבים חלשים).

מה זה אתה לא דוגמה, הניסיון שלי הוא דוגמה, זה שהניסיון שלי לא מחזק את העמדה שלך לא אומר שזה לא דוגמה..

פורסם

מהירות הכונן הקשיח מאוד חשובה

יש לי שני כוננים קשיחים ב-RAID 0 וזה מאוד משפר את מהירות הסריקה

פורסם

צודק.

שכחתי :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים