עבור לתוכן

אל תאמינו לכול מה שאתם רואים בטופגיר..

Featured Replies

פורסם

הקטע עם הקול וזה ממש מעצבן אותי,

כאילו הוא גם אנגלי, הוא חנון, אין לו מושג כמה אוטו מגניב, הוא יודע אם האוטו סוחב ונוח, שיביאו איזה כושי שיתן את הדירוג סטייל :lol:

• תגובות 57
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל זאת תוכנית טלוויזיה ויש לה מטרה אחת - רייטינג, אין מה לקחת אותה כמילה של אלוהים.

דבר שני, כל הילדודס כאן מתבקשים להפסיק לדבר על מכוניות עד שלפחות יקבלו רישיון פלסטיק ביד.

לא נהגתם בחיים שלכם אפילו על מאזדה לאנטיס, אז בבקשה מספיק.

נהיגה זה לא רק מהירות, אוטו זה לא 0 ל100 וכ"ס ופה אני אסיים כי לא משנה כמה יסבירו לכם, עד שלא תנהגו לא תבינו בשיט.

פורסם

לי יש מאזדה לאנטיס. :pissed:

אני חושב שהיא נכנסה לדירוג הקולים ממש מעל הפרארי...

מודל 97', 1800 סמ"ק, בלי סאנרוף, ירוקה.

ומה תגידו על זה? :hat:

בקשר לתוכנית.. לא הכי אמינה. אני שם כסף שגם אני הייתי מנתח במרוץ הטיפשי הזה למלון... אלק טיסה, רכבת ואוטובוס, והם נפגשים 3 דקות לפני המלון.. נו באמת.

נדב.

פורסם

קודם כל זאת תוכנית טלוויזיה ויש לה מטרה אחת - רייטינג, אין מה לקחת אותה כמילה של אלוהים.

דבר שני, כל הילדודס כאן מתבקשים להפסיק לדבר על מכוניות עד שלפחות יקבלו רישיון פלסטיק ביד.

נהיגה זה לא רק מהירות, אוטו זה לא 0 ל100 וכ"ס ופה אני אסיים כי לא משנה כמה יסבירו לכם, עד שלא תנהגו לא תבינו בשיט.

ושכל הילדודס שנהגו על מזדה לנטיס כל החיים שלהם יפסיקו לדבר על מכוניות כי הם חושבים שיש להם ניסיון

(הי, הכל באהבה!)

אבל באמת שאין קשר, פשוט כי מי שנהג על מכונית לא יודע יותר על מכוניות ממי שלא.

לא כשמדברים על מכוניות ברמה כזאת (....SLR\אנזו\DB9)

פורסם

אתה מדבר אליי?

פורסם

אם באמת אתם רוצים דיון רציני על מכוניות שלא נהגתם בהם... לכו לcarsforum,

ולאלו שאין להם רשיון לכו ישר לייעוץ לרכישת רכב... ::)

מעצבן אותי שילדים, שעד כמה שהם חושבים שהם מבינים, מדברים על איזה מכונית יותר טובה מבלי שהם בעצמם נהגו במכוניות האלה, מתלהבים מזה, בעוד שכל המידע שיש להם הוא מהתקשורת.

כן, גם אני רואה טופגיר, אני גם מנוי לאוטו, אבל תלמדו לסנן שטויות ולהנות מהתוכנית ופחות לקחת אותה ברצינות.

(אגב "הילוך חמישי" מאוד מזכיר את מה שטוע גיר היו פעם, אלו גם אותם אנשים והיא תוכנית יותר רצינית)

אגב, בכלל מי שנהג רק באוטומט אין לו הרבה זכות דיבור על מכוניות ידניות שאין לו מושג עליהם בגרוש חוץ מהשיעורי נהיגה.

הלנטיס כשלעצמה דווקא לא רעה בכלל... אבל אף פעם לנהוג עד אוטו אחד כל החיים שלך להגיד שאתה יודע הכל... זה בולשיט

פורסם

בזמן האחרון שהם התחילו לעשות תתוכניות על מסלול המרוצים זה התחיל לשעמם כבר..

גם כי דברים לא הגיוניים שם שמכוניות על מפסידות למכוניות סלון רגילות, גם בגלל שהשדרן השמנמן הזה מעצבן כי הוא שם פעם אחת פרארי ב" not cool"

ואחרי זה הכניס מכונית שעולה גרושים ונראית ככה לקטגוריה של "Cool"

וסתם ככה זה נראה לי כזה מסזוייף במקצת...כמו שאמרו זה תוכנית בשביל רייטינג לא ממש בשביל להראות כמה שוות המכוניות.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח CARSFORUM...

אתה חמוד אתה..

אנשים שנוהגים על המכוניות שאנחנו מדברים עליהם לא גולשים בפורומים :nixweiss:

המכונית הכי יקרה שמה זה המיאטה MX5 של מוטי כול השאר זה פ'גו על כול דגמיו ועוד מכוניות של ההורים..

פורסם

המיאטה של מוטי משופרת והיא מארצות הברית אז זה לא נחשב.

חוץ מזה יש שם מישהו עם STI וקאדילק STS ב.מ.וו X5 ואני בטוח שלא חסרות עוד...

פורסם
  • מחבר

גם נכון,אני מדבר על המכוניות בכלליות שיש בפורום.

אנשים עם מכוניות של מיליון דולר++ גולשים בפורומים? :nixweiss:

פורסם

למי שיש מכונית של מיליון דולר אין זמן לפורמים, הוא עובד כל היום כנראה.

פורסם
  • מחבר

דווקא למי שיש מכונית של מליון דולר כנראה יש לו מספיק כסף בשביל לנהל ;D

פורסם

אלא אם הוא זכה בלוטו בן אדם שהרוויח מיליונים הוא בן אדם מאוד עסוק בד"כ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים