פורסם 2005 ביולי 3120 שנים שלום!!יש לי מפסק עם שני מצבים בלבד.. ושלוש רגלים.. מה לחבר למי כדי שיהיה מצב חזק וחלש למאורר?תודה רבה!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים תקנו אותי אם אני טועה או שאני מדבר שטויות...רגל תחתונה 12 רגל עליונה 5 ורגל אמצעית אדמה?או שדבר כזה לא יעבוד?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים לא ולא. רגל אמצעית הפלוס של המאוורר (האדום), רגל תחתונה 12 וולט, רגל עליונה 5 וולט. החוט השחור של המאוור לשחור בספק.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים גם לי יש שאלה בנושא...לא אמורה להיות לי בעיה לחבר 5-6 מאווררים למפסק 1 דו מצבי רגיל נכון?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים נשמע לי מוזר שאתה רוצה לחבר כמה מאווררים למפסק אחד אתה רוצה שכולם ידלקו ויכבו באותו הזמן... בכל מקרה לי לא נראה שאמורה להיות בעיה עם העיניין.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני לא רוצה שיפעלו ויכבו אני רוצה שיהיה מצב 12 ולט ומצב 7 ולט מישהו יודע איזה נגד אני צריך?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים תלוי במאווררים שלך אם כולם אותו דבר(לא מבחינת חברה מבחינת זרם) אתה יכול לחשב נגד אחד לכולם אבל אם כולם שונים או כמה מהם שונים תצטרך לחשב נגד לכל אחד. יש במדריכים שבאתר הסבר מעולה איך לחשב נגדים למאווררים. בהצלחה!
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר לא ולא. רגל אמצעית הפלוס של המאוורר (האדום), רגל תחתונה 12 וולט, רגל עליונה 5 וולט. החוט השחור של המאוור לשחור בספק.אתה מוכן לתאר לי איך זה נראה? מה הצבעים?כל "צבע" אני חוצה לשנים ואז מה?המפסק נראה ככה: / _/_ ן__ן ו ו ו תאר לי בבקשה ממש לפי הסדר מי למה.. תודה ענקית!!
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים 1. לא ולא. רגל אמצעית הפלוס של המאוורר (האדום), רגל תחתונה 12 וולט, רגל עליונה 5 וולט. החוט השחור של המאוור לשחור בספק. 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.