עבור לתוכן

בעיה נקודות אדומות וכחולות בסרטים...

Featured Replies

פורסם

רוב הסיכויים שלא, כי הסימפטומים בבעיה של הדרייבר של nVidia הוא סרטים בצבעי זהב, ואצלו זה רק נקודות אדומות.

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך ati

התקנתי מחדש את הwindows עכשיו זה לא עזר אז מה עשייתי?התקנתי את windows xp pro וגם זה לא עוזר כן כן!

הסרטים לא פגומים כי בדקתי את כולם במחשב אחר ועובדים מצוין.

חיברתי עוד כרטיס מסך למחשב שלי וזה עדיין לא טוב

התקנתי מקודדים הכי חדשים זה לא עזור נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר...

אין לי כבר מה לעשות ...

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט של המחשב שלי:

מחשב ASUS INTEL PENTIUM 4 2.4GHz

מעבד: אינטל פנטיום 4 INTEL P4 2.4GHz 533MHZ

לוח ראשי: ASUS P4S533-MX USB2.0\533MHZ

תומך בטכנולוגית HT למעבדי אינטל החדשים 3.06GHz או יותר

זיכרון: - DDR 512MB 333MHZ תומך בזכרון עד 2GB

דיסק קשיח מהיר:7200 Digital 40GB Western

כרטיס מסך ati RADEON 9550

חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים

כונן: FLOPPY 1.44

כונן: BENQ X52

כרטיס קול 6 ערוצים:ADI AD1980 Onboard

תומך sound surround 3D

מארז מפואר: (USB מלפנים) MIDI ATX P4 380W 2-FAN

כרטיס רשת: 10\100 הכנה לאינטרנט המהיר-ADSL

...

windows xp home

פורסם
  • מחבר

כל הסוגים של הסרטים כל הסרטים אחי..אולי זה משהו בביוס?אולי צריך לשנות משהו שם?אין לי כבר רעיונות..

פורסם

יש לך פשוט דרייבר/מקודד/תוכנה שעולים עם ההפעלנ של המחשב שגורמים לזה. במצב בטוח רוב הדברים לא עולים לכן זה עובד. תנסה להסיר דברים שנראים לך קשורים מה startup. תבדוק אולי אחד המקודדים בתוך מנהל ההתקנים גורם לבעיה. תראה איזה עולים במצב בטוח ומה נוסף לך במצב רגיל ותנסה לנטרל /להסיר את התוכנה/דרייבר/מקודד

*את המקודדים במנהל ההתקנים אפשר למצוא תחת סאונד ומולטימדיה->מקודדי וידאו.

*לרוב לא קריטי אם משנים משהו במקודדים ששם אבל קח בחשבון שאולי קיים מצב שלא תצליח להתקין מחדש מקודד שמחקת......

פורסם
  • מחבר

יש לך פשוט דרייבר/מקודד/תוכנה שעולים עם ההפעלנ של המחשב שגורמים לזה. במצב בטוח רוב הדברים לא עולים לכן זה עובד. תנסה להסיר דברים שנראים לך קשורים מה startup. תבדוק אולי אחד המקודדים בתוך מנהל ההתקנים גורם לבעיה. תראה איזה עולים במצב בטוח ומה נוסף לך במצב רגיל ותנסה לנטרל /להסיר את התוכנה/דרייבר/מקודד

*את המקודדים במנהל ההתקנים אפשר למצוא תחת סאונד ומולטימדיה->מקודדי וידאו.

*לרוב לא קריטי אם משנים משהו במקודדים ששם אבל קח בחשבון שאולי קיים מצב שלא תצליח להתקין מחדש מקודד שמחקת......

אוקי נכנסתי למצב בטוח כתבתי msconfig בהפעלה בדקתי מה עולה שם חזרתי לרגיל שנייתי עשיתי ריסט זה לא עוזר

מקודדים - לא ניראה לי כי איך שהתקנתי את את הwindows ישר הרצתי סרטים וחלק עבדו עם אותו בעיה והם היו בלי מקודדים (חלק מהסרטים כמובן לא עבדו כי לא היה מקודדים אבל חלק כן והיה אותו בעיה)

במשחקים ובשאר הבעיה הזו לא מופיע איפלו לשנייה ..רק בסרטים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים