עבור לתוכן

מסכים כחולים מופיעים ללא הפסקה על מחשב חדש וחזק. בלי שום הגיון!!!

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש לי מחשב מחשב חדש, עם רכיבי חומרה מעולים, ווינדוס XP עם SP2, תוכנות פיירוול, אנטיוירוס, תוכנות נגד רוגלות וכל מה שצריך.

דרייברים מעודכנים לכל החלקים. הכל הכל!!!

מה שקורה זה, שלאחר 10 דקות רבע שעה של הפעלת אימיול וגלישה בדפדפן האינטרנט, פתאום מופיע לי מול הפרצוף מסך כחול למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. עוד פעם, אני רוצה להפעיל אימיול, גולש בדפדפן כמה דקות, ועוד פעם מסך כחול ישר בפנים למשך שנייה אחת, ואז המחשב מופעל מחדש. סתם ככה, בלי שום אזהרה, בלי שום סיבה!!

מה קורה כאן??? המחשב חדש, משחקים אפילו עוד לא הפעלתי בו (כמובן שאי אפשר, להוריד באימיול אי אפשר להמשיך יותר מרבע שעה).

לפעמים אני אפילו מפחד מהאימיול, אז אני רק גולש קצת בדפדפן ומפעיל קצת מוזיקה, ובום!  מסך כחול.

ללללללממממממממממההההההההההה???????????????

למהההההההההה זהההההההה קורההההההההה???????? :s05: :s07::bash::pissed::kopfpatsch: ??? :nono::nixweiss:

כמה שזה מעצבן!!!!.

ואם עולה על הדעת לחשוב, שכל זה קורה בגלל תוכנות לא טובות שפועלות במחשב, אז אפשר לשכוח מזה!!!!

יש לי מחשב שני בבית, בן 4 שנים, אני מפעיל עליו בדיוק אותם תוכנות ואפילו יותר חזקות מאלה שאני מפעיל במחשב החדש, ושום דבר כזה לא קורה!!!

וגם משחקים כבדים, ומוזיקה וסרטים והכל!! אבל שום מסך כחול אחד לא ראיתי במשך כל ארבעת השנים!!!

לקחתי את המחשב לחנות, היה שם טכנאי, הוא הפעיל עליו מלא טסטים על כל רכיבי החומרה, וכל הטסטים עברו בשלום, שום בעיה לא הייתה.

הם בעצמם לא רואים מסכים כחולים, מכיוון שהם סך הכל מפעילים את המחשב וזהו. הם לא מפעילים עליו שום יישומים כבדים.

ועכשיו אין להם שום מושג מה לעשות עם זה.

צריך להבין, אם אני אדליק עכשיו את המחשב, ואשאיר אותו סתם ככה דלוק במשך שבוע, יש לשער ששום דבר לא יקרה- אבל זה לא חוכמה.

צריך להריץ עליו משהו. ומה סה"כ הרצתי עליו, אימיול ו-explorer מסריחים!!

זה מחשב חזק ומתקדם, מבוסס  amd 64 3000 venice, ולא צריך לקרות שום בעיה.

המחשב השני בבית הוא פנטיום 4, והחדש amd...מממ... זה אולי אומר משהו???

אולי יש להם איזשהו קצה חוט איך פותרים את הבעיה מאוד מאוד מוזרה הזו????

זה אבסורד, קיבלתי את המחשב לפני חודש וחצי, ואני עדיין לא עשיתי איתו כלום. שום משחק, שום סרט. אי אפשר לעשות איתו כלום., !!!

הוא סתם ככה יושב, בלי שום מטרה. :'( :'(

עזרו לי בבקשה!!!!

ואם צריך לתת את המפרט המלא, אני תגידו.

פורסם

מה המפרט המדוייק של כל המחשב כולל טמפ' ותזמונים לזכרונות ?

הרצת MEMTEST למחשב החדש ?

ועוד משהוא, למה שלא תפעיל מול העניים של הטכנאי את ה EXPLORER ותראה לו שהמחשב קורס

פורסם

תסיר את תוכנת הפיירוול של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

לא קשור לפיירוול של NVIDIA. הוא בכלל לא פועל אצלי.

מעבד- AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 VENICE BOX

לוח אם- Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound

כרטיס מסך- Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb DDR3 128bit PCI EXPRESS RETAIL + HDTV Cable + BUNDLED GAME

דיסק קשיח-  Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA   

זיכרון- Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series

כונן- sony Floppy Drive 3.5 black

¤48.12

מסך- LG FLATRON F700P

מארז- SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE

ספק כוח- Enarmax 420W 20Pin/24Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series Dual 12V rails, FMA EG425P-VE

הטמפרטורה של המעבד במצב רגיל- 34 מעלות.

עזרו לי בבקשה!!!!

פורסם

לי זה נשמע כמו בעיית זיכרון או ספק עם מתחים לא יציבים

אבל לפני שאתה מתחיל להריץ פה את הבדיקות ,המחשב שלך נראה ממש חזק ואיכותי, ניסית לעבוד ב SAFE MOD בלי אנטיוירוס ופיירוול או כל מה שעולה על התתחלה ? גם שם היו קריסות ? רק כדי שנהיה בטוחים שמדובר פה ברכיב חומרה ולא תוכנה ....

פורסם

בקונטרול פאנל תיכנס ל

system

advance

startup and recovery

ותבטל את האיתחול האוטומטי של המחשב במקרה תקלה

כך תראה מה אומר המסך הכחול

בנוגע הפיירוול של NVIDIA הוא מגיע על התקליטור של לוח האם, כדאי שתבדוק.

פורסם
  • מחבר

מה לבדוק?

כשהתקנתי את הדרייברים ללוח האם, בסוף ההתקנה נשאלתי אם אני רוצה להתקין את הפיירוול שלהם, עניתי שלא.

יש לי כבר את הפיירוול של הראוטר שלי, אז אני לא צריך את זה.

בקונטרול פאנל תיכנס ל

system

advance

startup and recovery

ותבטל את האיתחול האוטומטי של המחשב במקרה תקלה

כך תראה מה אומר המסך הכחול

מה יכול כבר להגיד המסך הכחול??? :s05:

אתם קולטים מה זה, גם הטכנאי שם בחנות לא יודע מה לעשות.

נראה לי אני אחליף את כל החלקים של המחשב מחדש, יש לי אחריות- אז לא אכפת לי.

כדאי, או לחכות לנס מהשמים??? :nixweiss:

אני כבר הרוס, יש לי את המחשב חודש וחצי בבית- ואני לא עושה בו כלום.

ממש לא ציפיתי ככה ממחשב חדש.

תגידו, זה קורה הרבה ככה, רק מקבלים מחדש חדש וחזק, וכבר יש בעיות? או שזה נדיר? :bash:

פורסם

מה יכול כבר להגיד המסך הכחול??? :s05:

יכול להגיד הרבה מאד. תעשה את מה שאמר לך RedOctober ותעתיק לכאן את מה שיופיע לך במסך הכחול.

פורסם

תעלה קובץ Minidump...

הוא עושה ריסטארט אחרי זה או רק מסך כחול?

פורסם
  • מחבר

נו, כל מה שרשום שם לא נוגע אלי.

אצלי אין את הבעיה של ספק (חחהה. enermax 420w!!),

בטוח שאין בעיה של דרייברים, את כל הדרייברים התקנתי דרך הדיסקים שבאו עם החלקים. חוץ מהכרטיס מסך- ישירות מהאתר.

טמפרטורות מעולות בכל רכיב,

זכרונות מעולים, גם החלפתי אותם ליתר ביטחון,

וגם הרצתי בדיקה ב- memtest86, ושום שגיאות לא נרשמו.

מה עושים?  :s05:

סלחו לי שניה...

(ח-ר-א!!!!! :bash: :bash: :s07::pissed: :pissed: :nono::screwy: :screwy: :kopfpatsch:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים