פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אתם יודעים אחרי שמשתמשים בהארדיסק חדש כמה ימים..: שלי התחיל להשמיע תקתוקים מין כל כזה שהוא עובד ומתקתק כל הזמן שהוא עושה מאמץ או עובד עבודה רגילה..יש פתרון לזה..ומה זה אמור להביע שההארדיסק נדפק או שזה טבעי ואין מקום לדאגה .??.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים תראה אם יש תקתוק שהמחשב נדלק או נכבה זה מוסבר ותקיןאבל פעם היה לי כונן של מקסטור במשך חצי שנה הוא תקתק עד שאחד מהג'וקים עליו נשרף והוא נפטר.ההארדיסק שלך חדש לגמרי? אם כן כדאי שתפנה לחברת המחשבים שנקנה בו ותספר להם על כך
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר כן ההארדיסק חדש לגמרי 2.5" בנייד מסוג TOSHIBA MK8026GAX !!הוא מתקתק כאשר הוא מבצע משהו כמו..העתקה העברה חשיבה וזה..אתם אומרים שכדאי להתקשר לחברה ולספר להם על זה ??
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אם התקתוקים הם יותר מהרעש הרגיל , תדרוש שיחליפו את הדיסק.אתה יכול לבדוק במערכת אחרת זהה (בחנות או במקום אחר ) האם יש תקתוק.בכל מקרה נראה שכדאי לך לחזור לחנות.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים http://www.ariolic.com/download/activesmart.exeתוריד ותבדוק אם התוכנה אומרת שיש בעיות עם הדיסק..אתה גם יכול לבדוק את שם הדגם בגוגל ולראות אם מישהו אחר מתלונן על זה..
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים היה לי הארד דיסק של WD וגם הוא התחיל לתקתק והחליפו לי אותו במסגרת האחריות והתקתוקים עברו אבל זה היה אחרה כמעט שנתיים שהוא אצליתנסה להחליף אותו בחנות ;D
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים תקתוקים בזמן עבודה = הארדיסק בסוף ימיו, תגבה את החומר מהר ותחזיר לחנות להחלפה!
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים תקתוקים בזמן עבודה = הארדיסק בסוף ימיו, תגבה את החומר מהר ותחזיר לחנות להחלפה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.