פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני מנסה לפרמט. את המחשב אחרי שאני לוחץ אנטר לאשר את ההתקנה (אני עושה בוט מה CD ) כתוב לי שם שאין לי כונני HD ועליי לצאת מההתקנה, איך אני מתקין את הווינדוס מחדש ??
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר תן לי לנחש, יש לך הרד דיסק SATA נכון ?לא SATA IDE שהווידוס במנהל התקנים device manager מזהה אותו ככונן סקאזי
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים יש לך בקר IDE/RAID מותקן במחשב בנוסף למה שמובנה על הלוח אם?אם לא, איזה לוח זה?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים בקר RAID זה כרטיס נוסף שאליו מתחברים הדיסקים הקשיחים.לפי המפרט של הלוח נראה כאילו יציאות ה IDE הן סטנדרטיות לחלוטין, אתה בטוח שזה לא SATA?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים לא SATA IDE שהווידוס במנהל התקנים device manager מזהה אותו ככונן סקאזיסבבה תלחץ על F6 בתחילת ההתקנה (אתה תראה מתי הוא נותן לך ללחוץ על זה) ואז תיתן דרייברים של הבקר ויהיה טוב ;]
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אין לי את הדריברים וגם אין לי פלופי תחפש את הדגם של הבקר שלך ותוריד את הדרייברים מהנט אם זה לא דרייברים מיוחדים לפלופי אז תוכל לצרוב אותם ואם זה מיוחד לפלופי אז תאלץ להביא גם כונן פלופי שהיום יש כאלו זרוקים כמו מיים
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים הממ.. תנסה לראות אם אפשר לבטל את ה RAID, או שיש חיבורי IDE שהם בלי RAID בכלל..
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר ואללה הצלחתי .... חיברתי את החיבור IDE למקום אחר בלוח אם והוא הפסיק לזהות את הכונן בתור סקאזי והצלחתי להתקין תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.