עבור לתוכן

שאלה בקשר להארד דיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי הארד דיסק 160 SATA 2 השאלה היא לאיזה חיבור כוח עדיף לחבר אותו מהספק, דרך המולקס הרגיל או דרך SATA?

כי מהספק יוצאים לי גם חיבורי כוח של SATA וגם של מולקס

תודה

פורסם

החיבור חשמל של ה-SATA יותר נחמד מה-Molex המעצבן. אבל, לפי מה שהבנתי, אם אתה מחבר את הדיסק קשיח לחיבור חשמל של ה-SATA, אז ה-Windows מזהה את הדיסק הקשיח כ-Hot-Swap ומציג ב-Tray Bar את האייקון של ניתוק חומרה באופן בטוח.

פורסם

ממש לא,אצלי זה מחובר דרך חיבור החשמל של ה SATA,ואין שום זכר למה שאמרת.

פורסם

טוב, אז אני כנראה טועה, או שזה קשור ל-Service Pack או משהו כזה.

בכל אופן, מה שכתבתי זה ציטוט של אנשים בפורום שנתקלו בבעיה הזו.

פורסם

החיבור חשמל של ה-SATA יותר נחמד מה-Molex המעצבן. אבל, לפי מה שהבנתי, אם אתה מחבר את הדיסק קשיח לחיבור חשמל של ה-SATA, אז ה-Windows מזהה את הדיסק הקשיח כ-Hot-Swap ומציג ב-Tray Bar את האייקון של ניתוק חומרה באופן בטוח.

אתה לא טועה,אצלי זה ככה,הכונן שלי הוא SATA(לא הראפטור) ויש לי את הניתוק הבטוח הטיפשי הזה(SP2.)

פורסם

אם כך, זו "בעיה" של Service Pack 2 של Windows XP?

ב-Windows 2000 Professional SP4 וב-Windows XP SP1 ההתייחסות לדיסקים קשיחים SATA היא כאל דיסק קשיח PATA (בלי האייקון המעצבן של הניתוק הבטוח)?

פורסם

טוב,אצלי זה windows XP 64bit אולי שם זה תוקן.

פורסם

Off-Topic:

x-dude, ב-Windows XP 64Bit יש גם כן SP1 ו-SP2, או רק SP2?

נ.ב.

איך אתה מתרשם מהגירסה הזו של Windows עם ה-64Bit מול הגירסה של ה-32Bit מבחינה של מהירות, תמיכה בתוכנות של 32Bit, היצע של תוכנות שמותאמות ל-64Bit, וכו'?

אם יש לך אפשרות, אז תפתח בבקשה ת'רד חדש בנושא, ותשים כאן קישור לת'רד החדש.

תודה!

פורסם

אם אני לא טועה את יכול לבטל את הHOT SWAP ע"י קיבוע הכונן במנהל ההתקנים, אבל זאת אופציה שאני עוד צריך לבדוק על המחשב של אח שלי.

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה היא חוץ מהדבר המעצבן הזה שמופיע בצד אין שום הבדל בין החיבור SATA למולקס?

פורסם

Off-Topic:

x-dude, ב-Windows XP 64Bit יש גם כן SP1 ו-SP2, או רק SP2?

נ.ב.

איך אתה מתרשם מהגירסה הזו של Windows עם ה-64Bit מול הגירסה של ה-32Bit מבחינה של מהירות, תמיכה בתוכנות של 32Bit, היצע של תוכנות שמותאמות ל-64Bit, וכו'?

אם יש לך אפשרות, אז תפתח בבקשה ת'רד חדש בנושא, ותשים כאן קישור לת'רד החדש.

תודה!

ב64 bit יש SP1 אין SP2 כי זה לא XP הרגיל,כל הדברים שיושמו ב XP הרגיל ב SP2 כבר נמצאים בגירסת ה64bit.

אתה מוזמן להסתכל בסטיקי של windows 64 bit,גם אני הגבתי לא מעט שם,בכללי,זה חרטה לא שווה אגורה (אם אתה בכלל חושב על לקנות),רוב המשחקים או שלא עובדים או שעובדים יותר לאט.

אם אתה יוזר שמשתמש בעריכת וידאו ו\או CAD או שיש לך צורך כלשהו בשימוש יותר מ 4GB זכרון,אז כן,ל64bit יש יתרון משמעותי.

פורסם

תודה!

אם כך, לפי מה שאתה אומר, אין עדיין היצע מספק של יישומים (תוכנות/משחקים) עבור Windows XP 64Bit, ומומלץ להמתין עוד שנה בערך לפני המעבר לגירסה של ה-64Bit, מה?

לגבי החיבור חשמל של ה-SATA, אין הבדל נוסף, מלבד כך שהרבה יותר נוח לחבר ולנתק את החיבור חשמל של ה-SATA, מאשר את המולקס שניתוק שלו מזכיר חקירת שב"כ (נענועים וטלטולים), אלא אם כן יש לך ספק כוח ממותג שכולל חיבורי מולקס פטנטיים שמאפשרים ניתוק פשוט.

פורסם

עדיף כבר לחכות לויסטה.

פורסם

לא ממש התרשמתי לטובה מ-Vista.

אני עדיין משתמש ב-Windows 2000, ובמחשב החדש נראה לי שאני אתקין לינוקס. אם אני אהיה חייב, אז אני אתקין Windows XP. בשביל מה צריך Vista?

פורסם

לא אמרתי שצריך ויסטה,רק אמרתי אם יש לך אפשרות להתקין XP64 עכשיו או לחכות לויסטה,עדיף לחכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים