פורסם 2005 ביולי 3020 שנים כשמשהו כזה תוקף אותכם מהאוויר : הדבר הכי חכם לעשות זה לא לברוח , אלא פשוט להרים ידיים ולדמות עץ גדול , הסיכוי שהוא פשוט ינחת לכם על הראש , או ימשיך לעוף הלאה .
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מה הגודל של הדבר הזה? :-[אין לי מושג, אבל אני יכול לנחש שאורך ממוצע של בוגר הוא כ- 75-85 ס"מומוטת כנף היא בטח משהו בסביבות ה- 175-200 ס"מהמשקל שלו כנראה בין 3-5 ק"גאבל זאת סתם הערכה אישית....
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים נראה לי שהכי טוב זה להרים מקל ולתת לו איזה מכה טובה שהוא ינחת ולא יעוף יותר חחח
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים נראה לי שהכי טוב זה להרים מקל ולתת לו איזה מכה טובה שהוא ינחת ולא יעוף יותר חחחעיט זה חיה מוגנת.וחוצמזה, לא נראה לי שיהיה לך סיכוי, הדבר הזה יתלוש לך את הקרקפת כ"כ מהר...
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אני מתכוון רק אם הוא מסכן אותך עדיף לנסות להביא לו מקל לפנים מאשר לעמוד כמו דחליל
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים מחבר רשות להגנת הטבע + הגיון בריא + התייצעות בבכירי עולם החי ששרדו מפגשים נוראים עם חיות זועמות וזכו לספר על כך .* בשבוע הבא , התמודדות עם סנאים בתקופת היחום .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.