עבור לתוכן

הודעה חשובה שאני מקווה תוביל למשהו שכולם רוצים כאן כל המנהלים של האתר נא להכנס!

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני מופתע שלא העבירו את הדיון אל "על האתר והפורום", אבל ניחא.

כי הוא טיפשי....

"תקימו ערוץ בטלוויזיה".. וואלה.. ::)

• תגובות 63
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מ

קודם כל אני מופתע שלא העבירו את הדיון אל "על האתר והפורום", אבל ניחא.

Rיה, אני באופן אישי ממליץ לך להתחיל עם איזה תחביב, או אם אתה עצלן מידי אז תתחיל לשחק במחשב או משהו או תמצא משהו מעניין לעשות, כי הרעיון שלך לשדר ערוץ שלם של HWZone בטלויזיה הוא בלתי ניתן לביצוע מסיבות רבות מאוד, ואני מופתע מכך שאנשים לוקחים את הנושא ברצינות.

אם כי אני מוכרח לציין שההצעה של Rיה דווקא העלתה לי רעיון שנוטה לכיוון והוא כן פרקטי: במקום לעשות מדריכים שמבוססים על טקסט ותמונות אפשר להקליט מדריכים בנושאי מודינג ואוברקלוקינג או כל דבר שיש עליו מדריך ואז להעלות את זה ולאפשר לאנשים לצפות בזה ב-Streaming Video דרך המדיה פלייר.

יום טוב...

מה לעזאזל תראה באובר קלוקינג איך לעשות BOOT?

ודרך אגב אני מודה למי שחשב על הרעיון של הפורום "כללי" תחשבון שכל זה היה מנוקז לפורומים הרציניים

פורסם

את 3d gay man אתה מכיר?

צורת ההגשה וההתבטאות של ביקורת וידאו לא מגיעה לאיכות ולרצינות של ביקורת טקסט,

לדעתי חבל על המאמץ אם המטרה זה משהו רציני שיחליף את המאמרים הרגילים.

פורסם

אם כי אני מוכרח לציין שההצעה של Rיה דווקא העלתה לי רעיון שנוטה לכיוון והוא כן פרקטי: במקום לעשות מדריכים שמבוססים על טקסט ותמונות אפשר להקליט מדריכים בנושאי מודינג ואוברקלוקינג או כל דבר שיש עליו מדריך ואז להעלות את זה ולאפשר לאנשים לצפות בזה ב-Streaming Video דרך המדיה פלייר.

בדיוק, מדריכים המוצגים כסירטון וידאו.

כמו החבר'ה מ TechTV שהקימו את systm.org

פורסם

למה, לא אהבתם את הסיקור על המשחק הגרוע ההוא?(היה בפורום משחקים לא מזמן).

פורסם

אם כבר טלויזיה, אז תוכנית של שעה שבועית בנושא חומרה ותוכנה, משהו כמו 'שומרי המסך' אם ייעוץ לאנשים בבית, כל שבוע המלצה על כמה תוכנות, סיקור של תוכנה וחומרה, חדשות בנושא תוכנה.

אפשר להקים תוכנית כזאת, אבל לא בטוח שהיא תצליח. אולי אפילו רוב הסיכויים שלא.

מה שכן אפשר לעשות עם HW, זה שאם אתר HW ZONE ירחיב אופקים ויביא כתבים בנושא תוכנה וגאג'דטס, מגזין חודשי שיכולל את כל הכתבות והחדשות (וכמובן שלא לשים את כל הכתבות באתר בשביל שאנשים יקנו את המגזין), אז זה יכול להצליח!

הבעיה של האתר הזה שהוא מכסה בעיקר את עניין החומרה, פחות תוכנה ופחות גאג'טס וחומרה לבד זה לא נושא רחב מידי בשביל מגזין.

(אפשר לגנוב את אלי חבוש שהוא הכתב העיקרי של האתר פוקט פיסי, או להתאחד HWZONE ופוקט פיסי ביחד, זה יכול להיות איחוד אדיר)

פורסם

זה שהאתר מתעסק רק בחומרה ז לא הבעיה כי שים לב מה השם שלו :kopfpatsch:

פורסם

אני מבין שהאתר הוקם בשביל חומרה וקיים בשביל חומרה.

אבל עדין זה הבעיה שלו, כי חומרה בלבד זה לא נושא מסיק נרחב (בייחוד לא בישראל) בשביל לעשות תוכנית שבועית או מגזין חודשי.

חומרה + תוכנה + מכשירי גאג'דטס + PDA + כל מה שקשור לניווט לוויני + אולי אפילו קצת שעונים מיוחדים ודברים מסביב.

כל אלה ביחד יכולים להביא לתוכנית או מגזין.

הצוות של HW מתעסק בעיקר בHW.

בשביל זה אמרתי שהתקדמות רצינית יכולה לבוא רק אם יהיה איחוד עם אתר פוקט פיסי (שהוא מחסה את תחום הPDA, הניווט וכאלה).

האתר הזה יחסה את תחום החומרה קצת הג'דאטס וזה..

ואת ההשלמה יכולים לעשות כתבים נגיד מוואלה מחשבים (שזה פורטל נהדר אגב, אני קורא שם פעם ביום וזה מתעדכן קבוע, או וי - נט מחשבים).

כמובן שכל העניין הרבה יותר מורכב וזה לא כלכך בר ביצוע.

סתם אני אומר........

פורסם

כמו שאמרת זה לא ישים אז אני לא מוצא שום טעם לדון בזה

פורסם
  • מחבר
:beerchug: אפשר חומרה,תוכנה,מדריכים מצולמים,פתרון בעיות,לימוד שימוש במכשירים שונים ובמחשב בכלל למתחילים,ישששששש עד א6ין סוף על מה לשדר אני יכול לעשות רשימה ענקית אבל אף אחד כמו שאמרו לא ייקח את זה ברצינות מהפורום הזה וזאת בעיה דיי רצינית אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח :'( :'( :'(
פורסם

אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח :'( :'( :'(

:lol: :lol: :lol:

כן, הקמה והפעלת ערוץ (או אפילו תוכנית) בטלוויזיה זה בדיוק בסדר גודל המחירים האלה... ::)

פורסם

^^^^

לא חייבים תכנית על מסך מלא , אפשר ריבוע של 2.5" ואז זה יעלה פחות :smile1::lol:

פורסם

בקושי פיקסל תצליח להוציא משם.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שזה הפך לבדיחה רצינית כאן האאא??? :yelclap: כל הכבוד על הרצינות אני יוצא מכאן מיואש חחח בייי :-*

פורסם

ההקפצה כאן הייתה הכרחית?!?! >:(.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים