עבור לתוכן

הודעה חשובה שאני מקווה תוביל למשהו שכולם רוצים כאן כל המנהלים של האתר נא להכנס!

Featured Replies

פורסם

מה אתם חושבים על איזה 542345235 ערוצי טבע מאעפנים מי אתם חושבים שנותן את הכסף?הוט כמובן.

ואללה הייתי בטוח שנשיונל גיוגרפיק משלם להוט בשביל שהם יציגו אותם בארץ מוזר :screwy:

• תגובות 63
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בשביל אחוזי צפיה מאוד גבוהים ותחום שאין להם ערוץ או תוכנית בשבילו שהוא כל כך חשוב בימנו ומלא יצפו בו אז כן אני חושב ואני גם די בטוח בזה

פורסם

אתם כולכם חיים בחלומות.

פורסם
  • מחבר

אנשים תעזרו ובעיקר המנהלים אני רוצה ערוץ כזה ונראה לי שכולם לא חייב של hwzone אלה רק של מחשבים או משהו כזה אבל רק שאני מגיע לטלוויזיה יהיה לי משהו מעניין להסתכל עליו

פורסם

שתוק כבר

פורסם
  • מחבר

?... >:( >:(>:( why? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

עמרי עמוס אתה לא מיוקנעם במקרה?

פורסם

lol אני נקרע כאן :lol:

ד"א יש כבר כזאת תכנית (היתה) TechTV.

פורסם
  • מחבר

איפה היא משודרת התייאשתי מכם יאללה איתכם

פורסם

איפה היא משודרת התייאשתי מכם יאללה איתכם

תירגע.

lol אני נקרע כאן :lol:

ד"א יש כבר כזאת תכנית (היתה) TechTV.

זה לא היה "שומר מסך"...?

פורסם

יודעים מה?

לפי דעתי כדאי להקים תוכנית שבועית בטלויזיה באינטרנט..

ככה הרבה פחות כסף של השקעה ניתן גם להעביר את זה לקהל שני היעדים הוט ויס ולראות לאן זה מתפתח אולי יהיה ניתן לפרסם חברות שונות

כבתור מעברונים ולהרביח מזה כסף על מנת לשפר את האתר ואולי ינתנו חסויות ורק ירויחו מזה צריך להשקיע בחדר קטן עם תפאורה מינימאלית לא משהו בומבסטי..

מצלמה איכותית כמובן שרת עליו יאוכסן הכל ועליו ישודרו התוכניות.. זה יהיה הרבה יותר קל ועריכה ניתן לעשות בעזרת כרטיס וידאו טוב לא חייב אולפן בשביל זה..

אז מספיק כאן השקע גג של 7000 שקל שאם כל אחד מפה יתרום שקל אז תגיעו ל16,000 ועוד עם פירסומות וחסויות שהתוכנית תקבל בהמשך.. ואני בטוח שלא כולם יתרמו אבל לפחות לסכום מינימאלי בשביל להרים תוכנית תגיעו אז תנסו לפי דעתי קודם באינטרנט תראו אם זה בכלל משתלם ויכול להיות שעוד יפנו משקיעים מבחוץ שיהיו מוכנים להשקיע בתוכנית לכיוון הטלויזה תחנה שלמה ממש לא אפקטיבי כמו שאמרו ותוכנית עולה יותר מדי אז עדיף להתחיל מפה...

פורסם

אם יפתחו ערוץ זה יהייה רק על הפורום הכללי של האתר, כי תמיד שולחים שם הודעות.

פורסם

קודם כל אני מופתע שלא העבירו את הדיון אל "על האתר והפורום", אבל ניחא.

Rיה, אני באופן אישי ממליץ לך להתחיל עם איזה תחביב, או אם אתה עצלן מידי אז תתחיל לשחק במחשב או משהו או תמצא משהו מעניין לעשות, כי הרעיון שלך לשדר ערוץ שלם של HWZone בטלויזיה הוא בלתי ניתן לביצוע מסיבות רבות מאוד, ואני מופתע מכך שאנשים לוקחים את הנושא ברצינות.

אם כי אני מוכרח לציין שההצעה של Rיה דווקא העלתה לי רעיון שנוטה לכיוון והוא כן פרקטי: במקום לעשות מדריכים שמבוססים על טקסט ותמונות אפשר להקליט מדריכים בנושאי מודינג ואוברקלוקינג או כל דבר שיש עליו מדריך ואז להעלות את זה ולאפשר לאנשים לצפות בזה ב-Streaming Video דרך המדיה פלייר.

יום טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים