עבור לתוכן

אם הייתם עוברים-לאן?

Featured Replies

פורסם

מה לעבור לטורקיה??

גם אני הייתי שם חוץ מקצת יופי מכל מיני מקומות אתה לא תוכל לחיות שם זאת גם לא בדיוק ארץ מתקדמת..

טורקיה. :bash::s07:

• תגובות 53
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גרמניה - אזרחות אירופאית, שכר לימוד נמוך משו, אם לא חינמי (רק צריך ללמוד קצת ת'עאחטונג דעייר), צ'יקסיות גרמניות זה תמיד טוב (לא כמו מרצדס).

פורסם

מה קרה לכם אין בכלל מה לחשוב,עובר ישר לתימן,למה?

אין מגבלה לכמות הנשים שאיתן אתה יכול להתחתן....

רעיון טוב לא!!

אתם מתארים לעצמיכם איזה שירות אתם מקבלים...ממש כמו מלכים.

ועל סקס....כמה שאתם רוצים במגוון רחב של אפשרויות... :lol::xyxthumbs:

פורסם

אנגליה.

פורסם
  • מחבר

תאמינו לי יפן זה חלום, והמשוכורות גבוהות שם בהתאם. עובדה שהמון תיירים יפנים באים לאירופה עם כל המצלמות וקונים שם ובארה בטירוף כי זה זול לעומת יפן וזה גרושים בשבילם. ובם ביפן יש מספיק דברים לקנות.....

אין כל כך מה להשוות לניו יורק את טוקיו כי זה טירוף, אבל אם לא טוקיו אז אני לניו יורק נראה לי

פורסם

מה קרה לכם אין בכלל מה לחשוב,עובר ישר לתימן,למה?

אין מגבלה לכמות הנשים שאיתן אתה יכול להתחתן....

רעיון טוב לא!!

אתם מתארים לעצמיכם איזה שירות אתם מקבלים...ממש כמו מלכים.

ועל סקס....כמה שאתם רוצים במגוון רחב של אפשרויות... :lol::xyxthumbs:

לא נמשך לתימניות :-\

ואני הייתי עובר לארה"ב.

פורסם

לא נמשך לתימניות :-\

ואני הייתי עובר לארה"ב.

אחי מנסיון תימניות יש להם את העור הכי חלק שאפשר, גופות משגעים, אבל לא רובן יפות, לי פשוט היה מזל.. חח

וברצינות הן סקסיות רצח.

בכל מקרה, היתי עובר לארה"ב, כי מדינת ישראל מי שאומר שאין כמו המדינה שלנו..נכון, באף מדינה אחרת (חוץ ממדינות ערב) לא תשלם יותר תקבל פחות וגם תרוויח פחות, אלא אם אתה איזה חבר כנסת או משהו

פורסם

או יפן או לעוד 50 שנה בעתיד(תקן את הכותרת...)

פורסם

טורקיה ארץ מגעילה רצח הייתי שם פעמיים ארץ ממש מסריחה לא הייתי עובר לשם אם היו משלמים לי אפילו :s07:

פורסם

ארה"ב - הייתי שם כבר שלושה פעמים, והייתי בכיף מוכן לעבור לגור שם(אני עובר לשם רשמית אחרי הצבא)

פורסם

הייתי אומר קפריסין, איה נאפה הייתי שם וזה מקום סוף, לרגע לא שיעמם לי. אבל הבעיה שנוהגים שם בצד שני ואני שונא להעביר הילוכים ביד שמאל.

נראה לי הייתי עובר לספרד, ההורים שלי חולים על המקום הזה.

פורסם

נורבגיה..

הייתי שם כמה פעמים, אחת מהמדינות הכי יפות בעולם לדעתי..

פורסם

ביפן הם גם עובדים המון שעות.

פורסם

i'd move to japan.

only one BIG problem is language. Japanese people rarely, if at all, speak english,and i dunno about you, but my japanese is limited to about 5 sentences

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים