פורסם 2005 ביולי 2920 שנים קניתי כרטיס קול פשוט 5.1,התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה !לכרטיס קול קוראים :Aureal vortex 8810
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר windows media playre וגם כאשר אני משחק במשחק אז לאחר כמה דקות פתאום לא שומעים קול,ו כיצד ניתן לבדוק האם הדרייברים שלי מעודכנים ?כי התקנתי את הדרייבר מהדסיק שקיבלתי ! ?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לכרטיס זה כבר אין דריוורים חדשים משנת 2002 ...הוא לא נתמך רשמית על ידי מערכת ההפעלה , הXP זיהה לך אותו לבד , וזה בערך הדריוור הכי עדכני שתוכל לקבל .הפיתרון היחידי שתוכל למצא זה להחליף את כרטיס הקול שלך , או להמשיך לנסות להשמיש אותו . נסה להעביר אותו אולי לPCI אחר , אולי זה יעזור איכשהו .
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים קניתי כרטיס קול פשוט 5.1,התקנתי אותו הכל כמו שצריך...עכשיו כשאני מפעיל את הוואינדוס ואני מתחיל לשמוע מוסיקה ! אז לאיזה 2 דקות יש מוסיקה ואז זה נפסק וצריך לעשות שוב פעם רסטרט למחשב ואז שוב פעם שומעים רק לכמה דקות ! מה עושים ? תעזרו לי בבקשה ! אולי למישהוא פעם הית אותה הבעיה והוא יעזזור לי לפתור אותה ? תודה !לכרטיס קול קוראים :Aureal vortex 8810 לא שמתי לב שרשמתה את השם,SORRY
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.