עבור לתוכן

ספק כוח מרעיש בעייה מוזרה...האם יכול להיות שזה קורה בגלל הפסקות חשמל שהיו?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון אני שם לב שהספק כוח שלי מרעיש אבל,רעש של זרם חשמלי כזה לא של מאורר...נגיד כשאני גורר למטה\למעלה דף באקספלורר הוא עושה רעשים כאלה חשמליים..או כשאני פותח תמונות וכו' כאילו הרעש הולך לפי הגלילה של הדף או של מה שאני עושה במחשב....מה זה יכול להיות? המחשב עבר שתי הפסקות חשמל בחייו שבאחת מהן נדפק ההארד דיסק ובשנייה הכרטיס מסך אבל החלפתי את מה שנדפק כל פעם....יכול להיות שהספק גם הושפע מההפסקות חשמל האלה ונגרם לו נזק? הקטע הוא שהספק הוא ספק איכותי של enermax 350w עלה דיי הרבה...המחשב בן שנתיים בערך

פורסם

מהניסיון המר שלי ספק ,גם איכותי , יכול להידפק בגלל הפסקות חשמל. בעקרון אני חוסך כסף ל UPS כי ההפסקות חשמל האחרונות פוצצו לי את הספק והדיסק הקשיח ובדרך לקחו גם את הלוח אם/מעבד. אז כן זה יכול לקרות אבל לא שמעתי על ספק כח שמרעיש לפי גלילה. לי זה נשמע יותר כמו כונן קשיח. בכל מקרה הדרך הכי פשוטה לבדוק את זה היא להביא מחבר ספק כוח אחר ולראות מה קורה אז....

אם אתה מגלה שזה ספק כח דפוק אל תחכה שהוא ימות לך כי הוא יכול לפגוע בשאר הרכיבים במחשב, לך ותקנה ספק חדש

פורסם
  • מחבר

אחי זה הספק בדוק..הקשבתי טוב לקולות וזה בא מהספק..איזה נזקים זה יכול לעשות? המחשב פועל רגיל ואני לא יודע אם אני יוכל לקנות ספק חדש :\

יש אולי איזו תוכנה שאפשר לבדוק אם הספק תקין? לפי משהו מסויים?

פורסם

אחי זה הספק בדוק..הקשבתי טוב לקולות וזה בא מהספק..איזה נזקים זה יכול לעשות? המחשב פועל רגיל ואני לא יודע אם אני יוכל לקנות ספק חדש :\

כשאתה מנתק את הרמקולים מהמחשב פיסית, הרעש ממשיך ?

ולגבי כל כאלו שהספק לוקח להם את כל הציוד, פשוט תקנו ספק נורמלי ולא גנרי, וזה יפתור לכם את הבעיות..

פורסם
  • מחבר

ממשיך  :-X,אם אני לא טועה זה בעייה לא כל כך נדירה...יש אותה הרבה פעמים גם בספקים של מסכי CRT אבל אצלי זה הספק של המחשב למה זה קורה אוף? אין איזה תוכנה שיכולה לבדוק אם הספק תקין אולי לפי מתחים או משו? כמו sandra וכו'?

צילמתי תמונה מspeedfan לפי המתחים אולי אפשר לדעת אם הוא מתפקד נורמאלי?

[attachment deleted by admin]

פורסם

OMFG

שאלה לא ממש קשורה,

תגיד..

במקרה המעלות של המעבד שלך מזייפות? :kopfpatsch:

LOL I AM ROFLLLLLLLLLLLLLLLLL

127 מעלות,זה בטוח משהו מזייף..

''א-תעלה דחוף הכל ל100% במאווררים..

פורסם

אין לך אחריות על הספק?

OMFG

שאלה לא ממש קשורה,תגיד..

במקרה המעלות של המעבד שלך מזייפות? :kopfpatsch:

LOL I AM ROFLLLLLLLLLLLLLLLLL

127 מעלות,זה בטוח משהו מזייף..

''א-תעלה דחוף הכל ל100% במאווררים..

אז מה מקומה בת'ארד הזה? :s07:

פורסם
  • מחבר

לא זה באג בתוכנה...זה תמיד על 127 נראה לך הוא היה נשרף תוך שנייה..והקטע שאני לא יודע אם צריך להחליף ספק כי זה קצת בלאגן עכשיו...המחשב פועל רגיל אבל איך אני יכול לדעת אם הספק תקין באמת או לא?

פורסם

תסתכל בעצמך,

index.php?action=dlattach;topic=133313.0;id=53103;image

ב12V זה על 11.84[משהו שלא מומלץ]

ב3 על 3.25

בקיצור,

אני חושב שאתה צריך להחליף ספק

פורסם

בד"כ סטייה של 5% זה נורמלי ברכיבים אלקטרוניים

מה שמטריד זה המתח מינוס 5V על מינוס6V, זה הבדל מדאיג

פורסם

קריאות של מניוסים אף פעם לא משהו, ובכל מקרה, לא נראה שיש סטיות מתח רציניות, הכי פשוט זה לקחת ספק אחר ממחשב אחר או משהו ולנסות זמנית לראות אם יש את הבעיה..

פורסם
  • מחבר

רגע אז המתחים טובים? אין סיבה לדאוג בקשר אליהם? גם ה5V-? ואני מעלה את המהירות של המאווררים ל100 וזה כל הזמן חוזר לי ל0 מה הבעייה?

פורסם

לא הבכרח, יתכן והקריאות לא מדויקות, הכי טוב זה עם מודד אמיתי ולא בתוכנה (או ב BIOS)...

יתכן והתוכנה לא תומכת בלוח אם שלך מבחינת שליטה על המאוררים..

פורסם
  • מחבר

אממ אוקיי תודה דרך אגב ב5V- יש כל הזמן קפיצות במתח לפעמים זה עולה ל6.70 אפילו! ולפעמים ל6.50 ופעם גם ירד לי ל5.70 זה בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים