פורסם 2005 ביולי 2920 שנים תוריד אותו עם גומיה ואז תעיף אותו לפח. יש לי פה בחדר חבילה של גומיות 31 ואני פשוט צולף בהם אני גם מוריד ג'וק וגם משחק.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים תנסה להשיג חיים, שמעתי שזה עובד יופי נגד ג'וקים. וכן סתם שאלה... על תפגע אתה הומו? כאילו ג'וק, מה ניראה לך הוא יאנוס אותך? או ינשך?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים גבר שמפחד מג'וקים? עד לאן הגענו, הבנים של היום זה לא מש שהיה פעם. שמע, גם אני פעם פחדתי. אבל אזרתי אומץ ופשוט יום אחד לקחתי ג'וק ומחצתי אותו עם היד וכל הקיבה שלו התפרקה לי בתוך היד, זה היה מגעיל, אבל זהו זה, לפחות עכשיו אני לא מפחד מג'וקים. זכור! בפעם הבאה, למחוץ את הג'וק עם היד. רק תשטוף אותה אח"כ כן ? :
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מה שבאמת עצוב זה איך על ת'רד כזה דפ** אנשים מילאו 3 עמודים אל תיתנו לפורום להידרדר, תעצרו טימטום איפה שאפשר....
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מה שבאמת עצוב זה איך על ת'רד כזה דפ** אנשים מילאו 3 עמודים אל תיתנו לפורום להידרדר, תעצרו טימטום איפה שאפשר.... יאללה כל אחד משחק אותה .......
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים צריך להעיף מהפורם הזה את כל אלה שפוחדים מגו'קים ... אי אפשר ככה העניין הוא ש99.9 מהפורום הזה הם גברים. (או לפחות מתיימרים להיות גברים... : ) :-\ אני מתאר לי את האבולציה של זה, בעוד 50 שנה הגבר יצרח לאשתו, "מותקקק בואי תהרגי כאן את הג'וק אני פוחדדדדדדדדדדדדדד" אנחנו הולכים לאבד את הגבריות שלנו בגלל גברים כמוכם, אל תהרסו את המין הגברי ! :-\
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אנחנו הולכים לאבד את הגבריות שלנו בגלל גברים כמוכם, אל תהרסו את המין הגברי ! :-\ אמר זה ש....... :-X :lol: :lol:
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אמר זה ש....... :-X :lol: :lol: אוייש, עכשיו לא תשכחו לי את זה. לכל אחד יש כתם שחור בעבר. :-\ :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.