פורסם 2005 ביולי 2820 שנים שתי סיבות שמרחיקות אותי בינתיים מקניית מדיות דיוידי הם המהירות הנמוכה(4X) שלא מנצלת את המהירות של הצורב שלי(16X) וגם מחירם הנמוך.במידה ואני טועה ויש מדיות טובות במחיר יחסית נמוך,אשמח לקבל המלצות.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים יש מדיות X8 במחיר שפויוהמהירות אף פעם לא תעלה מעל X16, בטח לא כשהיצרן משתמש במהירות סיבוב כמשתנה העיקרי של קריאה/כתיבהאולי בעתיד כשישתמשו בפיצול הקרןשים לב שגם בCDROM, הכוננים הביתיים מוגבלים למהירות של X56 אם הם בכלל מסוגלים להגיע למהירות הזאת. הגבלת המהירות הזאת נוצרת בגלל שהדיסקים לא יכולים להסתובב מהר יותר מבלי להתפוצץ.ישנה טכנולוגיה הרבה יותר טובה (וגם קצת יותר יקרה) אשר איתה אפשר להגיע בקלות למהירות של X70 ומעלה, וזה משום שהיא משתמשת ביותר מקרן אחת להעברת המידע.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אין סיבה גם לעבור את מהירות ה16X כרגע,עוד מעט צורבי DVD יהיו הדברים של העבר,עם כניסת ה HD לשוק (ולפי איך שזה נראה כרגע,הכניסה לשוק תהיה מהירה).
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אין סיבה גם לעבור את מהירות ה16X כרגע,עוד מעט צורבי DVD יהיו הדברים של העבר,עם כניסת ה HD לשוק (ולפי איך שזה נראה כרגע,הכניסה לשוק תהיה מהירה).אל תשכח גם את הblu-rayשיצא לשוק בלי שהרבה אנשים שמו לבאבל כמובן המחירים מאוד מאוד מאוד יקריםוהכל נסיוני לחלוטין
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אל תשכח גם את הblu-rayשיצא לשוק בלי שהרבה אנשים שמו לבאבל כמובן המחירים מאוד מאוד מאוד יקריםוהכל נסיוני לחלוטיןשאמרתי HD התכוונתי גם ל BR,למרות שאין פורמט סופי עדיין....ה BR כעת סתם משהו נסיוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.