פורסם 2005 ביולי 2820 שנים לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון? זה לא נכון... RK אני מתפלא עליך!, לא אמרו לך שהלקוח תמיד צודק? בקיצור, כמו ש-RK אמר, אין כל קשר בין הצבע של הדיסקים לבין הזמן שהם מחזיקים.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אם כבר עולה השאלהמה פשר הדיסקים השחורים של הPS1? אף פעם לא הבנתי את זהסתם צבע?
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אם אני לא טועה זה בשביל שיבדילו בין דיסקים רגילים לדיסקים של PS1 בלעדיות או משהו ..
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים הדיסקים הצרובים משום מה מתקלקלים יותר בקלות.יש לי עוד את הדיסק שלי של WC3,שנפל פעם מהמרפסת שגרתי בבנין והוא עובד מצוין,המחשב לא מתאמץ לקרוא אותו.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים יש לחבר שלי כמה דיסקים שחורים כאלה למחשב והם לא נראים לי שונים מדיסקים רגילים חוץ מהצבע.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר חחחחחחחחח הלקוח תמיד צודק זה נכון אני לא מדבר על דיסקים של PS אני מדבר על דיסקים שחורים לצריבה, אותו בן אדם אמר לי שהם עולים 8 שקל ליחידה (או חמש אם אני לא טועה) וביגלל זה הם כאלה יקרים... אז הוא סתם מבלבל במח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.