פורסם 2005 ביולי 2920 שנים נרגילה פעם אהבתי, עכשיו אני לא מתקרב לזה.2 חברים שלי מעשנים, אז כשאני יוצא איתם אז לפעמים אם יש לי מצב רוח לזה אז אני מעשן.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים התחלתי לעשן נרגילה לפני שנתיים בערך, באותו זמן לא ידעתי איך לקחת את השאכטה כדי להרגיש טעם, אבל אחרי כמה חודשים למדתי ובאמת שיש כזה, יש לנרגילה טעם וזה בכלל בכלל לא רע, אני מעשן עם חברים פה ושם פעם פעמיים בשבוע(בחופש קצת יותר) ושהייתה לי אחת הייתי יושב על 2 ראשים ביום לבד אבל כלמקרה, זה אחלה דבר לפעם בשבוע ככה, כי פעם בשבוע זה לא כזה מזיק, וכמובן שלא ממש עולה הרבה כסף(שלושה ראשים = בקושי 10שקל!)
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים קונה קופסא בפעם ב3-4 יום לא , אין לי בעיה עם זה שאני מעשן לא , לא בראש שלי להפסיק ולא , לא רק סיגריות אני מעשן
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים peace pipe! ככה כותבים את זה? אני מעשן נקגילה די הרבה וסיגריות- כמעט ולא עד לא... זה לא קטע עקרוני - סתם שומר כשרות ולא בא לי על סרטנים...
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים לא מעשן, לא מתקרב לזה. גם ההורים שלי לא מעשנים. היה לי פעם אחת שניסיתי, וזה נמשך חודש חודשיים (סיגרייה או 2 בשבוע חח לא רציני) והבנתי שזה סתם דפוק. שלא לציין שיש לי גם אסטמה... אני רוצה לספר לכם משהו : דיברתי עם חבר בעבודה, הוא בן 50 ומשהו ... הוא מעשן לא כבד, קופסא ליום במשך 30 שנה . עשיתי איתו ביחד חישוב, והגענו לזה שהוא מוציא 9,000 ש"ח לשנה. משמע, עד היום הוא הוציא 315,000 ש"ח (!!!) . והוא עוד לא מעשן כבד... תגיעו לבד כמה יכולים להוציא מעשנים כבדים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.