פורסם 2005 ביולי 2820 שנים בס"דמה המצב?איזה אחד אמר לי שהם אני מצליח להתקין לו עוד אנימצאיות ברדיו דיסק שלו הוא אמר לי שזה אפשרי אבל הוא לא יודע איךהוא יביא לי 50 שקל אז אמרתי למה לא מה כסף לא גדל על העצים.משהו אולי יודע אז איך להתקין אנימאציות ברדיו דיסק?אין לי את הדגם שלו אבל זה מסדרת הדולפינים.תודה רבה לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים אתה לא מעודכן ממש. תקרא את החוקים- אסור להקפיץ. דבר שני מה זה רדיו דסיק דולפינים? תביא דגם מדויק (אולי תמצא על המכשיר או באתר של החברה).
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים מחבר בס"דואיי לא ידעתי טעות..זה הדגם אחי DEH-P7750MPוזה מהאתר שלהםhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_150874695,00.htmlלא ראיתי שרשום שם דרךאולי אתה ידוע?תודה רבה לך ושבת שלום
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים יש לי את דגם אחד מתחת DEH6400ואין שום דרך אפשרית שאני יכול לחשוב עליה שאפשר להוריד לו אנימציות,אני בספק עם יש לו זכרון שאפשר יהיה לשמור את זה עליו, סביר להניח שיש לו זכרון, אבל לא כזה שאפשר לכתוב עליואה בעצם הוא צריך לשמור את נתוני האקולייזר, אז הוא לא קריאה בלבד,אני בכל מקרה לא מצליח לחשוב על דרך, כי אין איך לחבר אותו למחשב.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים ממה שאני יודע צריך לצרוב קבצים מסויימים שאתה מוריד על דיסק..להכניס למערכת שמע ברכב וזה אמור להיטען לבד..אבל כמובן שזה מאד כללי ולא מדוייק אז תחכה שמישהו שקצת יותר מבין יענה לך..
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים ואללה נכון לא חשבתי על האופציה הזו,אבל השאלה אם האנימציה תישמר במכשיר :s05:
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר בס"דבאתר של פיוניר מצאתי את התוכנה שעושה את האנימציות וכל זהוהאנימציות אמורות להשמר במכשיר אבל מה לא ראיתי איפה רשום איזה מכשירים יכול להורידאת האנימציות
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים המכשיר של הדולפינים תומך בזה זה בטוח..תקרא שם קצת יותר.. תבין איזה גירסא בדיוק אתה צריך להוריד ותהנה..
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר בס"דתודה אחי ידרתי מהעינין הזה כי הוא לא ברור ולפי מה שהוא אמר אין לזה אחריות במידה וזה נהרס אז לא משנה כבר תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.